Vaříme cvalem s Michalem: Recept šéfkuchaře nejen na nedělní oběd - to je dušený hovězí pupek!
1
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Recept šéfkuchaře nejen na nedělní oběd - to je dušený hovězí pupek!
Plát hovězího pupku pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
Poklademe nasekanými stroužky česneku a lístky rozmarýnu.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak přidáme plátky pršutu a pupek pevně zabalíme. Zachytíme jehlou.
|
Aha! - Dan Černovský
Na oleji orestujeme nakrájené cibule a nakrájenou mrkev.
|
Aha! - Dan Černovský
Přidáme maso a opečeme ze všech stran.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak maso vyjmeme a obalíme do zbylých plátků pršutu.
|
Aha! - Dan Černovský
Zeleninu zalijeme vínem a nalijeme do pekáče nebo zapékací mísy.
|
Aha! - Dan Černovský
Vrátíme maso do mísy a vložíme do trouby, kde necháme pomalu dusit 2 až 3 hodiny.
|
Aha! - Dan Černovský
Vybírejte si kvalitní maso!
|
Aha! - Dan Černovský
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus
Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih!
Propálil Bendig krach vztahu Koktových?