Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal startuje nový rok polévkou - Vylepšená kyselica!
1
/
10
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal startuje nový rok polévkou - Vylepšená kyselica!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibule oloupeme a nakrájíme na kousky.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Slaninu nakrájíme na kostičky (můžeme nechat pár plátků na opečení na ozdobu).
|
Aha! - Dan Černovský
3. V hrnci slaninu rozškvaříme, cibuli na ní opečeme, přidáme na půlkolečka nakrájenou klobásu.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Opečeme, osolíme a přidáme všechno celé koření.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Přidáme zelí i s nálevem, podle potřeby dolijeme vodu a dusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory (Michal použil fialovou odrůdu).
|
Aha! - Dan Černovský
7. Zalijeme smetanou a vaříme doměkka. Podle chuti dosolíme a opepříme. Na talíři zdobíme opečenou slaninou a oreganem.
|
Aha! - Dan Černovský
Vylepšená kyselica.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal uvařil vylepšenou kyselicu.
|
Aha! - Dan Černovský
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus
Skutečné lásky Brejchové (†77): Odmítla Delona
Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih!
Propálil Bendig krach vztahu Koktových?
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!