Řízky, vinné klobásy, šunka: Řezníkovy triky na vánoční maso | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Řízky, vinné klobásy, šunka: Řezníkovy triky na vánoční maso

Vánoce jsou každý rok akcí, která by měla klapnout na jedničku, alespoň si to úpěnlivě přejeme. A jídlo v oslavách hraje důležitou roli. Jak se vyznat v mase a uzeninách a proč zvážit raději nákup u řezníka s dobrou pověstí? Jak vybírat jsme se zeptali řezníka Martina Čejky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.