Trápení Karla Gotta (77): Zavrhla ho dcera?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Trápení Karla Gotta (77): Zavrhla ho dcera?!

Už je to rok, co se kvůli majetkovým poměrům v rodině pohádali! Od té doby spolu Karel Gott (77) a jeho nejstarší dcera Dominika (43) komunikují minimálně. A usmíření je zatím v nedohlednu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ellenic
04. 05. 2017 13:40

rentierskej Ale no tak, většinou s Tebou souhlasím, ale dnes moc ne. Nikdo neví, jak vše je to doopravdy. Kde byla Dominika, když měla být svému otci nejblíže? Vše je tady na Ivaně, starost o nemocí sužovaného manžela, k lékaři, do nemocnice, další zařizování a k tomu dvě školou povinné dcerky. Pokud vím, tak Karel Gott svým starším dcerám vždy ochotně pomáhal a to nejen materiálně . Myslím si, že rozhodně Dominika ani Lucie nepřišly zkrátka. Navíc on jediný rozhoduje o svém majetku. Můj příbuzný za svého života vyplatil dceru z prvního manželství a dům také nechal přepsat na druhou manželku, aby neriskoval její vyhození z domu. Člověk nikdy neví, co jsou potomci schopni kvůli dědictví uděla .

rentierskej
05. 05. 2017 00:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ararat
08. 05. 2017 15:26

každý si ze svým majetkem může dělat co chce,pokud za života svůj majetek přepíše na koho on chce sám...pokud umře a není závěť /děti nelze vydědit jenom ve dvou případech/děti jsou neopomenutelným dědicem,který není nikdy promlčen.....nepiš blbosti když tomu nerozumíš

bursik
02. 05. 2017 09:00

konecne neco o bozskem, ta fotka a la medved nestaci a tak hledame tema -nove nebude ! Honem do materske skolky,najit spoluzacku a s hrubkama napsat blaf ,ze jo pi.Smuclerova ? No a vy jste chodila zrejme do pomocne,neumite sloh,gramatiku ani uroven.Bulvar nikde nevypada jak vas paskvil, predevsim je zabavny a ne otresny.Navic kdyz nekdo zemre pisi venku mezi radky naznakem o chybach a ne jak vy hulvatsky bez etiky Springer vi ze zamestnava odpad,ale je to Nemec a je mu fuk jak se przni cestina i celkova uroven ! Koukne na Konto tam ma eura v poradku a necha radit tuhle svazacku jedno kde,pro nej jste uzitecna nula

diodaa
02. 05. 2017 08:36

To je právě ono, cituji z článku: A od té doby se to vleče,“ řekl deníku Aha! zdroj z Mistrova okolí: Mistr asi už neumí mluvit sám? A nebo to má opět pod palcem Ivanka? Dříve si Karel dokázal okomentovat vše. A pevně věřím že by to uměl i ted. Ale je tam ta Ivanka. Další otázka je, zda-li je Karel na tom tak dobře, že plně může odpovídat za to co řekne. Ale na 99% je v tom ta Ivanka.

jardavozembouch
02. 05. 2017 08:00

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

amplituda
02. 05. 2017 07:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ivanak
02. 05. 2017 07:34

Nedivím se,že je naštvaná,já bych byla taky.Nikdo totiž nemá ani tušení o jak velký majetek jde, no a holt když ta zubatá se ukázala i Gottovi,jeho žena začala jednat.Dobře si vybral,ta jde i přes mrtvoly.A až to přijde,tak se ukáže jaký bude tóčo a co Ivanka dokáže.Tohle nic není,ještě se pořád musí držet,dokud Kája ještě dýchá.

tlamovka
02. 05. 2017 07:42

Já se zase divím vaší reakci,protože vy víte prd ,ale neváháte špinit jeho manželku pro to,co je pouze její avěcí a věcí hlavně jejího manžela jak se rozhodne! Dcera si asi také neplnila povinnosti dcery jak by mměla,nebo ano,když se otec potupně po mnoha letech dozvídá že je vlastně vdaná a má dceru? Jeho manželka je s ním každý den,prožívá s ním dobré i zlé chvíle,pomáhá mu,tak co jí vlastně závidíte?To,že se o něj stará a plná roli manželky se kterou je šťastný?

ivanak
02. 05. 2017 10:39

Jeho manželka se v první řadě špiní sama už tím,jak se chová.A co se týče jeho první dcery,když už se ho tak zastáváte,tak její otec ji tajil i před rodiči,kteří se až do smrti nedozvěděli,že mají vůbec nějakou vnučku.Jak se musela cítit ona a její matka.?Nevím,proč tady mluvíte o závisti,vůbec ji nezávidím,není co.Gotta jsem si poslechla vždycky ráda.A co se týká starání.Starala jsem se o svého těžce nemocného manžela a bez miliónů.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.