Issová si sáhla na dno, měla namále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Issová si sáhla na dno, měla namále!

Drobná Martha Issová (34) se musela vyrovnat s náročnými podmínkami a málem se zhroutila. Do všeho nemohla k celé situaci říct ani slovo! O co šlo?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

marek.d
06. 04. 2015 15:38

Co je ti po tom, chudátko? Že ty sis právě udělal/a dobře vlastní rukou, nemusíš nutit ostatní, co mají navíc sexuální život OK, ty jsi taky pěkný ubožák, že to všecko jsi naklepal/a ty, nadržený tvore. Bavím se tady lidskou tupostí, debilitou a omezeností chudáčků. Nemáte prostě jinou zábavu, primitivečkové, no.

bella.
06. 04. 2015 23:34

marek.d

o primitivismu tady moc TY nemluv.
Nechápu souvislost tvého sexuálního života s komenty lidí zde, ale možná to "inteligentně " vysvětlíš

marek.d
07. 04. 2015 12:30

Nebudu, ty žumpo zakyslá, královnou primitivů jsi doopravdy a výhradně ty, zamindrákovaná škaredá a nevzdělaná leč machrující bella+mek+spring+ kdovíkolik dalších nicků.

mekanik
07. 04. 2015 11:27

marek-tak co tu děláš ty primitivečku

marek.d
07. 04. 2015 12:29

Ale ale, nediriguj, když sama neděláš nic jiného, ubohá a sprostá houpá huso, jestli jsi fakt ženská (jakože ano, dle tvé nenávisti k pěkným ženám), tak jsi největší kanálie a prase a žumpa, tvé výrazy, samá vulgarita, pohlavní orgány a další tvé specialitky ukazují na naprosto dutou lebku a k tomu neskutečně ošklivou, která tu všem nadává za to, co děla jen ona a s čím jen ona začala. A nehraj si na vzdělanou a zběhlou ve "farmačce", víš velké en-óno a nemáš ani o farmakologii a medikacích ani potuchu, huso zakyslá. Nedělej to, co nechceš aby ostatní dělali tobě, bello­+meka­niku+­spring a kdovíco ještě.

smazan_20150505
06. 04. 2015 16:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bella.
08. 04. 2015 00:15

fortun

jo, tys ho odhadl/a, já vůl mu vysvětlovala, pane bože, taková ztráta času!

bella.
06. 04. 2015 23:28

marek.d
hnus jsi právě vyplodil ty!
Nezaznamenala jsem, že bych já vůbec kdy byla sprostá!!!
Velmi dobře víš, že bella, spring a mek jsou 3 osoby .Nick mord tady taky znáš.Nejsi tady poprvý.
O mě se neotírej .Co ti na to poví mek nebo spring je jejich věc .Mord je jedinec , jehož jediné akce jsou takové, že v zákrytu a za zády ararat a s výhodou převlečených nicků , jak malý český Jago spřádá a trousí jedovaté klepy .Dělá mu to radost.
Pokud dobře vnímáš, pak zmizel z debaty kraken666, ale přibyla žlutá.kecka / a tak jak má tupý komenty tady, tak má i ubohý obsah na fcb/ , nick eisenbierger ( nebo jak se jmenuje ) tak ten už se v oplzlosti mírní a ararat, kterou já zažila nechutně, nechutně oplzlou už taky obrousila hrany, oběma jsem opakovaně kdysi psala, ať se v nechutnostech mírní, že to čtou i děti!!! Ale oni se nám převlíkli do jinýho a tam to kalí, např. karkulinka.
Mord míní uklizečkou mě a chce mě tím ranit, proto tady píše , že nechodím do fitka trénovat tělo, nýbrž dle něho uklízet WC.Arata není až tak hloupá jako mord, ale kazí si to vyštěkáváním na lidi a taky snahou být věčně proti nim.
Ano - nezdá se ti to !!! -primitivní úroveň diskusí na AHA
je v současné době přímo úměrná nárůstu převlečených primitivních nicků, jejichž jediným cílem je likvidovat (jak nám vzkazují ) intošky a (odvozeně) intochy
Proto sklízí od lidí a to nejen od meka, spring a dalších, ale i ode mě to, co si zaslouží. (Ale jen občas, protože kdo by na ně furt měl čas).
Diskusi na AHA totálně rozhodili o tom žádná.
Že je mek a já jsme dvojka, která se tady našla zná se už o něco víc, než jen z AHA se tady ví.
V kostce vše.

ararat
07. 04. 2015 09:10

beladono,zapomněla jsi tak trochu na sebe obrátit tu kritiku a napiš tady kolik jsi ty tady měla už nicků...vždyť ty tady dehonestuješ kdo koho a když tě někdo za to setře tak jsi sprostá jako dlaždič,že ty jsi ze svými kumpány tady zdehonestovala celou diskuzi ty už nemluvíš a děláš se čačanou,Ararat není sprostá jako ty,ale tím neříkám,že jsem někdy nepoužila něco sprostýho,ale to je tvůj sprostý slovník denně,tak se raději zdrž k vyjadřování,není to tady tvé

bella.
08. 04. 2015 00:13

ararat
měla jsem pouze beladona a všichni to vědí, všem jsem oznámila změnu už kvůli mekovi, který nemá rád změny a psal mi to.
Nikdy jsem nebyla sprostá.Jednoduše proto,. že nejsem.
Ty ano.Nikdy nezapomenu, jak jsi tady psala lidem ... plandavá rodidla ,,,
/Pokračovat nebudu, dá se to v historii najít, zvedal se mi z toho žaludek.A tohle jsi neustále tady házela na oxy.
Tu ale nikdo nevymazal, ona se nechala sama, pak to vypadá, že byla vymazaná) Pamatuji, co nám tady o tom psala.Věřím jí, není důvod proč ne.Už jednou jsem ti řekla, mám vynikající paměť.
A už mi dej pokoj, dnes na tebe náladu nemám.,Jste jak feny, kloudně se tady člověk bavit nemůže.Nastavili jste s mordem sakra nizoučkou laťku.

smazan_20150505
08. 04. 2015 05:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ararat
07. 04. 2015 09:23

mimo meka,kolik měla spring1 tady nicků a jak je sprostá,proč to o ní neřekneš že je sprostá,tak já ti to tedy řeknu,protože je tvůj patolízal a u ní ti nevadí že tady napadá a uráží lidi,až do takové míry že byla smazána,koho nebo co tady zastáváš,že jsou tady jiné nicky co tady hnusácky píšou ti nevadí a já ti řeknu proč ti nevadí,protože jsou stejně drzí a sprostí jako ty a ti tvojí 3 utřidupci,a já jsem váš kritik,tak že i tím zůstanu,a jasně že jsem tady pod jedním nickem a taky i zůstanu nemám důvod něco měnit a že ty se jenom domníváš že jsem se rozmnožila,je jenom tvá věc a s tím se musíš umět poprat,jsi největší manipulátor lidí na zdejší diskuzi,jenom problém je v tom,že ti šlapou lidé po patě,to co kde píšeš a snažíš se vydedukovat že jsem to já,ale je to velká legrace že nevíš kdo je kdo a pak tady kopeš jak vzteklý děcko nožičkami do země...tak pokračuj a já budu také pokračovat...čus blázne

mekanik
07. 04. 2015 11:25

ar-ty dospíváš v ženu a máš i svůj názor.děláš mi radost

ararat
07. 04. 2015 18:41

piš k tématu ,já jsem dospělá dávno o to neměj starost a vždy mám svůj názor,...no tos objevil/a Ameriku

marek.d
07. 04. 2015 19:38

ararat - To ta přeteklá páchnoucí žumpa neumí, jen leze za lidmi a ukájí se nadávkami, u CHristové a Paroubkové se pod nickem spirng naváží do lidí, co právě k tématu píšou.

bella.
08. 04. 2015 00:05

mekanik

marek.d
07. 04. 2015 12:18

Jasně, nezapomeň se zase za chvíli se přihlásit jako spring a nebo mekanik a pochval se a dělej sama sobě podporu. Jo, a sice nevím, proč, ale mlela jsi o Xanaxu, a jen další důkaz, že jsi v fakt totálně vymatlaná. Xanax (zvlášť pětadvacitku) předepíše praktický doktor (stejně jako antidpresiva) běžně, spousta lidí si občas Xanax má, když mají stres, takže ty "těžký případe" a "klinická studie", zase ses jen ztrapnila. Nedivím se, že tě tu nemá nikd rád. sama jen a jen nadáváš všem, a pod třemi nicky se ukájíš, ale mentoruješ, i když tvůj IQ je fakt nizoulilililinký, jsi ubohost sama.

bella.
08. 04. 2015 00:02

marek.d

blbečku, spousta lidí je normální a Xanax zobat nemusí.
TEČKA !
Je mi fuk, jakou sílu ti předepisuje tvůj doktor, jak jsem řekla, z farmačky si ještě pamatuju .Moje IQ si klidně hodnoť, převážná většina lidí tady je chytrá - až na výjimky .
Tys nemocný , ty se se nepočítáš .
To je v kosce vše.Nejsi pro mě zajímavej.

mekanik
07. 04. 2015 11:19

marek-souvisí tohle s člán­kem?po­chybu­ju.tak se starej o sebe doktore přes morálku.a necpi nikomu o beladoně,spring a mně ty tvý ***

marek.d
07. 04. 2015 12:14

Ale no tak, bello­+meka­niku+­sprin­g, nediriguj, co sem má kdo psát, ty nepíšeš k tématu skoro nikdy, a když už, tak sprostě urážíš hezké a mnohdy talentované ženy, zapšklouši. Já si bud psát co chci a kdy chci, bello, jasan? Pseudointeligentko, píšeš tu samé lži a hlavně nesmysly, kraviny a voloviny, máš v palici průvan, soudružko. A hlavně se sama sebe zase zastaň - tady si každý může psát po libosto co chce a nějaká nablblá zakyslá jako bella má smolía, ať si vzteky pukne, stejně je průhledná jak moje čistá okna.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.