»Den D« pro Artura Štaidla: Přes noc se stal milionářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

»Den D« pro Artura Štaidla: Přes noc se stal milionářem!

Nikdo už mu nemůže mluvit do života a dědictví! Syn Ivety Bartošové (†48) dnes slaví 18 let. Artur Štaidl dosáhl plnoletosti a může rozhodovat o průběhu dědického řízení i o tom, co udělá s penězi a domem v pražské Uhříněvsi po své matce, která před necelým půl rokem našla dobrovolnou smrt na kolejích.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
11. 10. 2014 18:54

beladona: I když byl primitivní násilník Rychtář Ivetin manžel ( jen 7 měsíců), slušnost - ta mu ovšem chybí,by byla se na pohřbu domluvit s Ivetiným synem, matkou,a bratrem a ne jen se svou rodinou a Ivetině nejbližším to naservírovat jako hotvou věc. Proto odmítla jít na šaškárnu režírovanou Rychtářem nejen rodina, ale i Ivetini kolegové.
Je smutné, že to nedokážeš pochopit.
Ono i být v jedné místnosti s huvátem a násilnkem by byl nadliský výkon.

beladona
12. 10. 2014 01:42

hejhej
Já dokážu pochopit jen to, že Ivetiny kolegové v té rakvi neměli vlastní mámu, nebo blízkou příbuznou.
Že komedie kolem byla tak trapná, že se zapomnělo na toho člověka, který v té rakvi leží.
A ať byl ten člověk jaký byl Artura miloval a chtěl by tedy, aby tam Artura byl.
Ten si s otcem odfrčel na dovolenou od stresu. Pár kolegů z branže za života Ivetě nijak nepomohlo a nyní tak akorát jít do hrobu.To jako, aby tam šla samotná, bez rozloučení. Prostě to měl Artur zkousnout, říct tátovi a bábě Bartošové " nepleťe se do toho, já tam jdu."
Tady se nepohřbíval člověk, tady se vyřizovaly přes toho člověka spory.
Fuj, v takové chvíli.

janapi
11. 10. 2014 20:44

Máš/máte velmi mnoho mylných zpráv! Pokud by Rychtář ihned souhlasil s komorním rozloučením-rodina by byla pro...on ale chtěl komedii. Pokud říkáš důstojné rozloučení prolézání kolem pecí v krematoriu-tak máš/máte hodně zvrácené lidské hodnoty! Ano-pan L.Štaidl mohl Artura vysoudit jíž dávno-ale v tom případě by démonu alkoholu a prášků propadla Iveta již dříve. Takto jí Artur(myšlenka na něj) alespoň někdy trochu odradila. Jedna malá připomínka: 12.5.2014-kdy Rychtář uspořádal nakonec ten komorní pohřeb s netradičním příchodem i odchodem do obřadní síně....byl Artur tisíce km vzdálen!

illis
12. 10. 2014 11:42

mejlika

salamander
11. 10. 2014 11:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

marek.d
11. 10. 2014 12:05

Ta šaškárna, při které pózoval dědek s deštníky za opmoci svých kámošů z ochranky, a při níž museli smuteční hosté porcházet kolem pece, a kde byli cizí lidé, kteří IB ani neznali...- to nebyl pohřeb, ale jedna z trapných komedií toho dementního notora. Takže se vůbec nedivím, že se toho rodina IB nezúčastnila. Debilní komediant vypitý Rychty jásal, že se mu povedlo IB dohnat na koleje, a od té doby, co chvilku po Ivetině smrti vydával prohlášení a ronil falešné slzy, přičemž bylo vidět, jak je šťastný, hrál a hraje jen samou komedii, zloděj a imbecil jeden. Na koleje by si měl lehnout on.

marek.d
11. 10. 2014 13:36

Fakt si zajdi na psychiatrii, chudáčku nenormální.

hejhej
11. 10. 2014 13:39

salamand: bla, bla bla

marek.d
11. 10. 2014 13:49

Jo jo, přesně tak

beladona
11. 10. 2014 15:55

salamander

prosím tě, proč sem pleteš rakovinu a dary.Já soiuihlasím, s tím, že když jednou pohřeb byl, A. tam měl jít.Ale tyhle kecy si odpusť.

anot
11. 10. 2014 11:44

Všechno nejlepší Arture,užij si to at' se Ti v životě daří,zasloužíš si to

robin5
11. 10. 2014 11:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mpads
11. 10. 2014 12:56

robin5 Žila by, i kdyby jí měly transplantovat játra a skončila na léčení. Ona po Itálii nepila a snažila se hodně. Ubíjela se prášky a Rychtář to podporoval, než aby jí dal na léčení se závislosti a tím jí zabíjel i s psychikou Nechtěl se rozvést a odejít z domu jak Pomeje bez boje a proto rozvod byly koleje. Podělané roky Artur neměl, přizpůsobil se. To musí vědět on sám. Přizpůsobil se i médiím a je odolnější.Musel předčasně dospět a myslet jak dospělý. Nejhorší je že jako dítě-mladistvý nemohl nic ovlivnit, pokud žil u Štaidla V těch letech chtějí být děti dospělí a podobat se jim. Pokud by Artur byl s Ivetou a ne u ŠTAIDLA tak Rychtář by v první příležitosti letěl z domu a Iveta by v denním styku z Arturem neodmítala léčení už jen proto, že by viděl co se děje a komunikace otce, syna a matky byla svižnější. Pokud Artur byl na návštěvě Iveta byla v pořádku a Měla strach se střískat před Arturem. Artur měl vliv na Ivetu a názor.Takovou lásku co Iveta dávala Arturovi se nezapomíná a nelze hodnotit, jako podělané, nebo upřené dětství, když už mu bylo 15 let. Na druhou stranu je Artur cílevědomější a z Ivetou by toho nedosáhl, jak u otce. Jen velká škoda, že nežil střídavě z matkou a otcem... a jezdil jen víkendy.

marek.d
11. 10. 2014 13:09

To je všecko sarkasmus a ironie, ne? Jak to, že nepila, když sama přiznala, že pije (Bartáčková normálně pije, ale podle jiných chlastá atd., pametuješ se), tak to, že dávala Arturovi lásku. Lásku dává dítěti máma, která se o něj stará a věnuje se mu - je s ním, pomáhá mu, vaří mu a stará se o jeho pohodlí a probírá s ním jeho dětské starosti a podobně. U nich se starala chůva a "matka" probírala svoje chlapy se synem, prostě to bylo všecko na hlavu postavené. Ona byla jedině osoba, která jen pije a to do bezvědomí, tahá domů spousty náhradních tatínků a sebevraždí se co druhý měsíc.Ona dávala lásku jen a jen sobě, i vlastní matku vykopla, milovala jedině sebe a podle toho skončila.

mpads
11. 10. 2014 13:22

Zapomněl jsi jedno Artur už nebyl úplně malý a v 15 letech by měl vliv jako dospělý a byl často ve styku se ŠTAIDLEM , Iveta stárla, měla větší strach a kecáš nesmysly, že vykopla svoji matku. Iveta už nepotřebovala chůvu k Arturovi. Myslíš blbě A MOZEK TI NESTAČÍ. Artur měl svoji maminku rád a dával to najevo. Jsi nenávistný b.lb

mpads
11. 10. 2014 13:35

marek. d .Navíc probíráš pasé a ukončené. Iveta i když měla chůvu, tak neznamená, že se o něho s láskou nestarala. Alkohol postupně odmítala a tím víc musela prášky proti alkoholu a její hubnutí. Jen slepí nevidí a jen kritizují všechno .Léčení bylo ze strany Rychtáře ke smrti. Vzpamatuj se co je láska a co ne a co jen vykolejení z běžného života b.lbe

marek.d
11. 10. 2014 13:36

Nestarala a neodmítala, chlastala vesele první ligu dál a dál.

marek.d
11. 10. 2014 13:37

Blb jsi ty, ona byla vykolejená skoro celý život, a na dítě pekla zvysoka, byla to ludra a lenivá notora.

mpads
11. 10. 2014 13:52

Jak jsi si jistý. Měla určitou diagnózu nemoci. Nemůžeš brát Ivetu , jako zdravou a soudit b.lbe. Z touhle nemocí nemůžeš mluvit o lenosti, když byla pracovitá a podléhala spíš workoholismu, když měla podmínky, když je neměla upadala do stresu a nemoc se znovu projevila. Závislost se dá léčit jen odborníky a ne Samozvaným Rychtářem .A co se týká Artura, tak maminku měl rád a mluvil s ní taky rád i o holkách a dětství, tak že si nejdřív zameť před svým prahem b.lbe nenavistnej

marek.d
11. 10. 2014 14:00

Jasně, ta byla tak pracovitá, že dobrých patnáct let se jen válela a všude přitom vykládala, jak dře a jak nestíhá - např., v Čápech s mákem byla na přeshubu, doutníka v hubě, ale vařili z aní jiní. za lhářku. Nemocná byla - leností, alkoholismem a lhavostí. Kdyby se chtěla léčit, tak se léčila, a ne že vždycky prchla, dorota, a když ji nezastavilo a nezměnilo ani odebrání Artura, tak to je jasnější nad Slunce, že se jí to líbilo, bez starostí, vypitá jak sud, a někdo, kdo kolem ní skákal ve dne v noci a opečovával ji. Byla "nemocná" jako většina našich snědých spoluobčanů.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.