Maminka Bartošové Svatava se zhroutila! Kvůli pohřbu to ale nebylo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Maminka Bartošové Svatava se zhroutila! Kvůli pohřbu to ale nebylo…

Rodina Ivety Bartošové odmítla jít na obřad, který uspořádal vdovec Josef Rychtář. Podle našich informací se její maminka Svatava zdržovala celý den u sebe v domě a nekomunikovala. Její blízký však promluvil a na serveru Super.cz řekl informace o jejím stavu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jenda_benda
13. 05. 2014 02:25

Tak k tomu Petrovi ti můžu s klidným svědomím říct, že Ivetu opravdu miloval. A chvíli byli opravdu jen spolu. Ale Petrovi se potom zalíbil zájem fanynek a začal Ivetě zahýbat. Info mám od pana S., kamaráda Petra. Přesto ale byli dál spolu. Iveta ho milovala natolik, že ho nedokázala opustit.
A byli spolu až do konce. Petr ani nevěděl, že bude mít dítě.
A s Třískou to byla napůl pravda a zbytek pohádky jí vymyslel Štaidl. To prozměnu teď prozradil jeden jejich známý do médií.
No a to s Macurou?? Já myslím že ty výhružky, co zazněly i v televizi mluví za vše. Ivetko, zatknou tě!! Ivetko, umřeš!!
A hrabě má prý i důkazy o tom, že jí vyhrožoval Arturovou smrtí. Tak se raději vrátila.

Uživatel_5584406
15. 08. 2022 07:32

to platykodon: Predtím než se maximálne připoutala materialne, profesne i mentalne k p. Štaidlovi, tak pusobila vnitrne štatsneji, svobodneji, vyrovnaneji. Bylo to citit mj. i v jejim hlase, řeči tela. Ano souzitim s nim ziskala profesní vyhody jako napr. garanci prubežneho dodavani skladeb (v podstate ve stejnem žánru, duchu), madiálni prezentacni prostor, ale ztratila prostor pro umelecky rozlet, evoluci, kdyby pusobila se svou kapelou, spolupracovniky, autory. Musela 100% poslouchat šéfa. A hlavne ona se mohla venovat vice terba i herectvi, tanci, protože kvality (tj. do zavislostí) na to měla...

monikaakinom
12. 05. 2014 23:41

Jsem také ohnivý kůň, jako Iveta a naprosto přesně jí rozumím. Celý život tolik moc potřebuje lásku a někam k někomu patřit a celý život je jen sama a nemilovaná a využívaná. Mám totéž. Člověk unaven marným hledáním sáhne po útěše - někdo alkohol, někdo nákupy, někdo sladkosti, jídlo atd. Cokoliv, co přehluší tu strašnou bolest!!! Nikdo není dokonalý, ale nechat blízkou duši, která celý život touží po lásce a bojí se samoty opuštěnou i na nejsmutnější, tedy poslední cestě je trestuhodné. Vše, po čem ze srdce toužila jí bylo odepřeno - milovaný Petr, milovaný Láďa, zbožňovaný vymodlený Artur, maminčina chápavá náruč... vy se ještě divíte, že to prostě už neunesla?!?!? A kdo z vás by to unesl? Dělala co mohla, volala na všechny strany... nikdo neslyšel. To není její chyba! Ti, u nichž si všichni zvykli, že tiše pláčou a trpí, jen v naději, že budou milováni, nebývají vyslyšeni. Přitahují lotry, gaunery a vyčůránky a s ní to bylo stejné. Artur se s mámou rozloučit měl, Rychtářnerychtář. Je to ostuda a tečka. Kolem zlých lidí jako byla Jirásková se dělal tyátr a velebí se až do nebe a Ivetu normálně uštvali. Všichni ji ždímali co to šlo, dokud to šlo a když už byla totálně na dně, hodilo se jim to jako výmluva, proč od ní dávají ruce pryč. A nápad s "rozdělením" té nebohé duše do dvou uren a na dvě místa je na vraždu! Čím jí ještě chcete pro Boha ublížit?!? Nestačilo to už? Souhlasím, je blbá doba. Toto byl učebnicový příklad, jak "zvítězila" láska a pravda, nad lží a nenávistí... Styďme se všichni, do jednoho!!!

peter44
12. 05. 2014 23:56

muze zato jeji matka,a vzdy se rika ze za nestesti deti muze matka, ata jeji matka je odporna je narozena v drakovi a drak je vrah a nesnese ze nekdo lepsi i kdyz je to jeho dite,tim ze ji nenavidela dokazala tim ze neprisla na pohreb,myslim ze je to jasne i s fotki jak ma zly oci a je odporna,chtrela ji jak spravny drak zakopat v tichosti jak nakou nulu,respekt rychtarovi udelal ji pohreb jako celebrite,ten pomeje taky drak a take zticha pssssssssst

karkulka_z_lesa
13. 05. 2014 11:33

ty myslís a píses velice primitivne....z tvých slov cpí jen zluc a nenávist, jedno pod kterým clánkem....tou svou negativní energií mi pripomínás Rychtáre, ten je na stejné úrovni jako ty.......

peter44
13. 05. 2014 13:03

no hlavne ze vy jste tady vsechny sakra normalni,kdyz myslite ze ormalni je kdyz matka nejde na tvuj pohreb a tvuj syn je vysmaty,bezte vsechny do bohnic

karkulka_z_lesa
13. 05. 2014 11:41

za vse muze matka? No, co ty (ale i celá rychtárova sebranka) musíte mít za matky, kdyz se jim povedla takováto zlá a primitivní individua.....

123automobil
13. 05. 2014 07:44

evicka55
13. 05. 2014 10:02

Souhlas,lépe to ani nejde vystihnout Lidí,kteří jí měli rádi je naštěstí hodně

jenda_benda
13. 05. 2014 11:56

Ano, jen je škoda, že jí to nemohli jít dát najevo

poletucha
13. 05. 2014 12:54

..proste nebylo po jejim...tak delala CHUDINKU!
ale ze mela kazdyho 1/2 roku doma jinyho chlapa..to bylo OK?Jedinej,kdo to odsral je ten kluk!

platykodon
12. 05. 2014 23:11

Na každého by se mělo vzpomínat jen v dobrém, ale to neznamená, že se zapomene na vše. Nenechala si od nikoho pomoci. Každý, kdo se o to pokusil, ten na to doplatitl. A těch lidí nebylo málo. Nakonec si vybrala propadlíka, zloděje a hulváta. Kdykoliv přijela policie, zase vše popřela. Na policii změnila výpověď a jelo se dál. Jak takovému člověku pomoci? Zvolila si tuto cestu sama.

jenda_benda
13. 05. 2014 12:01

Běž se zeptat do krizových center pro týrané, kolikrát a hlavně proč stáhly trestní oznámení. Pokud ten dotyčný bude vyhrožovat tobě nebo tvojí rodině smrtí, budeš se na to dívat jinak.
I z Itálie se Iveta vrátila pod pohrůžkama smrtí.

qwertina
12. 05. 2014 23:07

Chudak maminka o mrtvych jen dobre v teto situaci by se mela diskuze zakazat !

platykodon
12. 05. 2014 22:54

Hodně lidí pohřeb IB rozjitřil, ale je potřeba se na vše podívat z nadhledu a trochu rozumě.
1/ IB byla dlouhá léta těžká alkoholička a závislá na práškách. Měla takové exesy, jaké si umí málokdo představit.
2/ Artur celé roky toto vše musel snášet, od dětství se staral o opilou matku, vyrovnával se s jejími náladami. Přesto ji miloval a odešel od ní teprve tehdy, kdy už i soud uznal, že u IB je v nebezpečí
3/ Na L.Štaidla neházejte špínu, od počátku jejich vztahu ji upozorňoval na to, že s e nerozvede.Pak už začala pít a zahýbat a tak vztah ukončil, ale o syna se vždy vzorně staral.
4/ Rodina se pohřbu nezúčastnila, protože se obávala skandálů a navíc, sednout si vedle nepřímého vraha (Rychtáře) IB je jistě pochopitelný krok.

A teď mě klidně rozcupujte.

lepabrena
13. 05. 2014 08:39

Nevěřím, že by nepodjatý člověk mohl obhajovat Štaidlovo chování k Bartošové. Štaidl byl příčina, proč Bartošová začala pít alkohol- sám jste to teď přiznal, že začala až ve vztahu s ním. Pokud byl ženatý a nechtěl to změnit- proč podváděl svojí manželku s ostatními ženami a těžce nemocnou s rakovinou jí vyhnal z jejich společného domu? Je toto podle vás chování milujícího manžela k manželce, se kterou má 3 děti? Dále- pokud se nechtěl rozvádět, proč nepoužíval kondom a místo toho nutil Bartošovou, aby těhotná, chodila po potratech zabíjet jeho děti? Když už další potrat nebyl možný, narodil se Artur. Bartošová syna milovala, Štaidl jí i s malým synem v náručí vyhnal na ulici - stejně jako předtím svou zákonitou manželku- a dle slov Bartošové- jí okradl o vše- nejen o tantiémy s jejích písniček, ale dokonce i o peřiny, které si přinesla ze svého domova. Bartošová musela vše nakupovat dle svých slov znovu- a to od hrníčku-k tomu se starat o malé dítě a bojovat s nenávistí Štaidla, který jí udával na sociálce, pronásledoval přes soudy a na dítě dával jen žebračenky. O synovi Arturovi mluvil Štaidl velice nelichotivě a tvrdil, že se neměl narodit. Syn Artur byl důvod, proč se Bartošová vdala za Pomeje- spolu jako manželé se mohli bránit Štaidlovi, který chtěl Bartošové odebrat syna. Když viděl Štaidl, že neuspěl, udělal mazaný tah- řekl Bartošové, že doplatí hypotéku na její dům, pokud se rozvede s Pomeje. Když se Bartošová rozvedla, nejenže Štaidl hypotéku nedoplatil, ale vzápětí jí přes sociálku odebral syna navždy. A syna Artura pak Štaidl zpracoval po svém. Zde vidíme následky. Ale peníze- ty Štaidlovi nikdy nesmrděly!

majolka232
13. 05. 2014 09:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jenda_benda
13. 05. 2014 12:10

Neurá­áááá­žej!!!­!!!!! Já jsem taky ryba!!!!!!!!!

majolka232
13. 05. 2014 09:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

evicka55
13. 05. 2014 10:05

Tady je ten začátek konce

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.