Drama v hospodě: Host si sedl na židli, která se mu zabodla do zad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Drama v hospodě: Host si sedl na židli, která se mu zabodla do zad!

Na páteční večer nejspíš jen tak nezapomene obyvatel vesničky Vinařice. Když si chtěl sednout v hospodě ke stolu, židlička pod ním praskla a její část se mu zabodla do zad. Na pomoc mu museli přijet hasiči.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lepabrena
11. 05. 2014 12:50

Host mohl být štíhlý jako proutek, ale židle byla šmejd- jako ostatně všechen běžný nábytek, který se v Česku prodává. Žádný nábytek se dnes nedělá klížený, ale zásadně jen na šrouby, které se po krátké době vymelou a nábytek se rozpadne. To platí hlavně u postelí a skříní, také u židlí. Nejhorší zkušenosti mám s tímto krabicovým nábytkem- firmy všichni dobře znáte. Bydlím v bytovém domě a pokud si zaplatíme jako družstvo kontejner na odložené věci, do půl hodiny je plný zánovního krabicového nábytku a 10x se přistaví znovu prázdný. V poslední době proto lidé žijí jak na táboře- kupují si buď železné postele anebo spějí na matracích na zemi, oblečení mají na železném věšáku- stejný jako je v obchodech- a sedí na plastových židlích. Sektor, který se dříve vyráběl v Rousínově- i když byl ošklivý- byl proti tomu super a bez problémů slouží šťastným majitelům dodnes.

ferdinand6
11. 05. 2014 19:42

Mňo, můj děda v osumdesátých letech prošlápl tu vaši "poctivou" socialistickou židli, novou.
Potřeboval něco zašroubovat, tak na ní stoupnul a noha mu projela sedátkem.
Vážil necelých 70 kg.
Byla fakt "kvalitní".

lepabrena
12. 05. 2014 08:02

V Rousínově se nábytek nevyráběl jen za socialismu, ale výroba nábytku začala už za Rakouska-ještě před vznikem Rakousko-Uherska. Židle nejsou určeny k tomu, aby na ně někdo sedal, asi byla židle vašeho dědečka z dřevotřísky, dnes se sedátko vyrábí- pokud je čalouněné- z lepenky a přilepí se na něj čalounění- takže židlí se propadne časem i dítě, které má 10 kilo. To ale u těch "kvalitnějších" krabicových židlí. Vzhledem k tomu, že si domů v krabici odnesete prkno a latě a vše sešroubováváte šrouby, šrouby se brzy vymelou a skončíte na zemi. Na židle od dnešních výrobců krabicového nábytku je velké riziko i opatrně usednout- stoupnout si na židli by znamenalo pokus o sebevraždu.

majolka232
11. 05. 2014 08:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ferdinand6
11. 05. 2014 19:36

Polib si elipsy!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.