Něco takového se jen tak nevidí. Když byste nahlédli do kuchyně a zázemí čínské restaurace "Tygří král" v Porthsmouthu ve Velké Británii, pravděpodobně by vás obestřela těžká nevolnost, mrákoty a případně zvracení. Přesně to pocítili inspektoři hygienického úřadu, když se s tajemstvím prostor restaurace seznámili. Uvedl to Daily Mail.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Proto do čínských restaurací nechodím, akorát vydělávají na blbosti českých lidí, že k nim chodí! Češi vidí velké porce tak se jdou nacpat ale to co jedí to už jim je jedno hlavně že je toho hodně za slušnou cenu a na tom Číňani vydělávají nacpou tam všechny zbytky co kde najdou a blbí Češi to sežerou!!!
z asijského bistra v ul.Komunardů v Holešovicích jsem si přinesl takovou salmonelozu, že jsem skončil ve špitálu, od té doby kolem jakéhokoliv asijského pajzlíku chodím oklikou...
Bohuzel a do toho vseho jeste podrezavaji zvirata psy,kocky.Lidi k nim chodi porad jist,nechapu jak nekdo muze si od nich neco vzit.Mela jsem s nimi spolecny prostor kuchynky a zazemi,kdyz jsem podnikala s textilem.Hnus,spina,maso porcuji na zemi,zeleninu vybiraji z kosu v obchodnich centrech a pak vam serviruji "maso tri chuti se zeleninou"Dobrou chut(
Není, ale netýká se to jenom asijských restaurací. Měla jsem co do činění s pravou českou a dost předraženou restaurací, a kdybyste viděli, z čeho se dá uvařit leckterá pochoutka....