Vzdor Artura Štaidla: Kvůli Bartošové chce předčasně zplnoletnit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Vzdor Artura Štaidla: Kvůli Bartošové chce předčasně zplnoletnit!

Artur Štaidl (16) je opravdu v nezáviděníhodné situaci. Kvůli neustálým skandálům ohledně Ivety Bartošové (46) je pod obrovským nátlakem. Otec Ladislav Štaidl (67) mu navíc v kontaktu s matkou brání.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

aronak
28. 02. 2013 16:19

To si říká máma? Pokud by byla normální mámou, tak bude pro dítě chtět to nejlepší. Ćhudák Artur, v čem vyrůstal, co asi musel zažít v tak krátkém životě, o tom se mnohým asi ani nezdá. Jen ať ho nechá na pokoji, ať v klidu udělá školu, možná bude chtět otec, aby si dodělal i VŠ a pak ať se rozhodne. Divím se, že při takovém dětství, které zažil, o něm nečteme, že fetuje apod. Pobyt u otce mu jistě pomohl, když ne v ničem jiném, tak v tom, že se o Arturovi nepíše v bulváru každý den.

anezat
28. 02. 2013 19:28

genicon
28. 02. 2013 16:13

Samozřejmě ne ChlEpec, ale ChlApec. Pardon.
Kéž by takovou péči věnovali svým textům redaktoři Aha!
Je určitý rozdíl mezi "MNĚ" a "MĚ", ale... kdo by si s tím dneska lámal hlavu, že ???

hejhej
28. 02. 2013 16:12

Už nemá čím,by se zviditelnila.Bývala pěnice totálně pohořela svými alkoholickými výstupy na Pětce ,plánovaný "megakoncert" v Lucerně se v únoru nekonal ,v březnu asi nebude ,přesto že primitiv Rychtář to tvrdil,kniha v říjnu loňského roku taky nevyšla a na výstavku obrázků v září 2009 už IB zapoměla,že taky nesplnila .Opět se začíná navážet na syna.Už neví ta kráva,kterak přijít k penězům a Rychtář asi nechce stále lenivku podporovat.Z té osoby je člověku špatně.

genicon
28. 02. 2013 15:59

Nejdřív, jak to čtu jen tak letmo, jsem to přečet, jako "...Artur se chce kvůli Bartošové předčasně ZPOPELNIT!" To mě zarazilo, ale řekl jsem si - docela to chápu. Kluk toho má plný kecky, takže... Pak jsem si ale všiml, že jsem se spletl a že to je ZPLNOLETIT! A tak jsem si řekl - docela to chápu. Kluk toho má plný kecky, takže...chce prchnout - odjet na konec světa (nebo do New Yorku, hrát jazz s nejlepšími Jestli o tom nevíte, tak Artík je úúúúúúúžasný bubeník ) Ale ono co? O no hov-no! Kluk chce zplnoletnit, aby mohl jezdit za svojí skvělou mámou a za svým skvěěěělým kámošem Pepou Rycht. co nejčastěji, ne-li žít s nimi!!! A víte co tomuto, od boha nadanému bubeníkovi, chybí nejvíc? Titulní stránky v bulváru! O ty ho rozumný taťka Štaidl připravil a chlepec již ve škole není tak populární, jak býval.
O zplnoletnění může požádat v den svých 17tých narozenin?
To je dobře.
S rychlostí zdejších soudů mu bude žádost kladně vyřízena do roka a do dne, takže hošík se stane plnoletým den po dosažení plnoletosti a celý štastný z toho, jak vyzrál na úřady, poběží ke své senzační mamince (která se bude zrovna připravovat na svůj pátý nekoncert v Lucerně!!!) a my všichni budem také šťastní, protože budeme mít co???
No přece další, úplně nový a nesmírně originální TITUL BULVÁRU!

mirekk
28. 02. 2013 16:08

alexa-lexa
28. 02. 2013 14:15

Bože na nebi,
co zas si to tahle násoska zfetovaná vymýšlí!!! To už tomu trotlovi co s ní je, zas docházejí peníze a nakecal jí nesmysli o tom,aby se Artur zplnoletnil a aby ho posílal někde hrát a vydělával na něm?? Ten Štaidl,aby měl opravdu svatozář,takovouhle krá-vu svět neviděl!!ZALEZ TY NÁNO NĚKAM DO SKLÍPKU S CHLASTEM A DEJ UŽ NORMÁLNÍM LIDEM A HLAVNĚ ARTUROVI POKOJ,NIKDO O TEBE NESTOJÍ,V TICHOSTI SE UCHLASTEJ A UFE-TUJ A BUDE KLID!!!

lecluc
28. 02. 2013 13:23

Iveto, Iveto, moje dobře míněná rada je, že se máš nechat zavřít do ústavu pro choromyslné a už z něj nikdy nevylézt. A každý den děkovat panu Štaidlovi, že se stará dobře o svého syna. Nikdy jsi toho v hlavě moc neměla, ale byla jsi alespoň hezká. To už dávno není pravda, tak by ses měla nad sebou zamyslet, nechat se někde izolovat a neubližovat svému jedinému synovi a ani sobě.

mirekk
28. 02. 2013 13:22

ta Bartošová, zlá manipulátorka, která zničí každého, kdo se jí snaží pomoci. A lže i sama sobě, díky chlastu je totálně mimo realitu, nevnímá se pravdivě, ale vidí se coby dvacítka, štíhlá, žádoucí hvězda na vrcholu kariéry, zpěvačka a skvělá matka - jak se pořád prezentuje. Je to ale přesně opačně, ona je tak mimo, že dnes neví, co řekla včera. Kde jsou její kecy, kde jsou obrazy, výstavy, knížky, koncety, plány? Tam, kde je ona!! V zadeli!!! Ať ta její zlá prasečí odulá tlama NIKDE není, fakt, ta zlá ježibaba a stařea je jedovatá jak černá mamba. Dobře jí tak, že dopadla jak dopadla, a bude hůř - mnohem hůř. Dobře jí tak!!!!

lillyli
28. 02. 2013 15:17

Ona nejen že si to o sobě myslí, ale ještě je přesvědčená o tom, že v průšvihu je proto, že jí tyto skvělé vlastnosti všichni závidí...včetně vlastní sestry, matky, ap.

mirekk
28. 02. 2013 15:49

Přesně tak. Jí každý všecko závidí, dle její primitivní palice a IQ 12... Nedávno zas jak vykládala, fetka, že ji chce zničit bývalý milenec. Každý ji přitom odkopl a je rád, že se jí zbavil. Ona odvrhla vlastní mámu a rodinu, ale každý rok najde "novou rodinu" bla bla - až budu číst titulek, že je konečně v kleci nebo je po ní, budu rád. Tahle zlá příživnice a mrcha odporná je zbytečná jak kráječ na banány!!! Ať se konečně uchlastá, fakt jo, škoda peněz, co stály její demonstračky a odvykačky a liposukce - je odprná tlustá napuchlá a plešatá prasečí držka, iobrací se i žaludek, jak její zjev zahlédnu.

zamlzena
28. 02. 2013 13:03

Měly vědět komu dítě dávají do péče, protože radikální změna ve výchově v pubertě je pro dítě stress. Iveta Artura určitě miluje, ale láska každého člověka je úplně jiná, někdy je to spíše i sebeláska.... Co dodat? nechala bych Artura ať k ní chodí jak chce často, jen aby držel slovo a vrátil se v domluvenou dobu. Lepší řešení v současnosti už asi není. Povorané je to diletanstvím "odorníků " a soudů již před mnoha roky. Je třeba mít nazřeteli, že Štaidl měl s Bartošovou nezákonný vztah jako ženatý a ani kvůli společnému dítěti se nerozvedl. Naivka se mu kdysi líbila a nyní si naříká, když dotyčná naivkou zůstala?

reknirmareno
28. 02. 2013 13:12

Ta Tva "naivka" pri Staidlovi zacala sukat pres plot se sousedem,tedy s Karlem Svobodou.

kalichmann
28. 02. 2013 14:37

I to jsou její kecy. Tvrdila to v době, kdy kopala do každého, kdo jí pomohl v kariéře a potřebovala zaplnit knížku pikantnostmi. Pak zase odválávala co říkala, prostě cvok ženská.

lillyli
28. 02. 2013 15:19

Víte, já myslím, že Artur není zase až tak hloupej. Ona si zkrátka vymýšlí...a nebo měla hysterák, vyhrožovala sebevraždou a on ve stresu slíbil.

mirekk
28. 02. 2013 15:49

Přesně tak, je vidět, jak jí každý "věří". Je fakt načase, abyy odešla do pekla a byl klid.

mirekk
28. 02. 2013 13:02

Artur je teď v pohodě, zhubl, vypadá veselý a dělá si své koníčky a ŽIJE, kdežto když musel být s ožralkou, co mu ani neuvařila polívku, byl krmený hambáčema a byl to utrápený nešťastný kluk. Ona zas lže, chce se zas litovat, jako cleý život, lemra líná, ta je tak vychlastaná, stařena zpuchlá, že ani neví kolik je jí let, kde bydlí a jakéu má velikost bot, Marfuša odporná plešatá prasečí. Je to další její debilní nápad a blud, ta troska žije na jiné planetě už dobrých patnáct let, bába, vsadím se o cokoli, že Artur nic takového nechce - znovu žít ve špíně, jíst hambáče, utírat ožralé pseudomate zadel a zvedat ji opblitou podělanou ožralou z podlahy, jak to dělával chudák celé dětství. Kecy, stařena tazs vidí myšky a kobry, ať se uchlastá a je od ní klid.

fortin
28. 02. 2013 12:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
28. 02. 2013 13:02

Jsi stejný blb jako Bartošová.Ten kluk by nebyl obézni,kdyby měl normální,milující matku.

mirekk
28. 02. 2013 13:07

Přesně, ten chudák zakusil takového trápení, jako málokdo, věčně ožralá pseudomáma ho vláčela bulvárem, kašlala na něj, prase lenivé je ona, lera nepraná nemytá páchnoucí, tahala si domů desítky milenců a neuvařila synovi ani polívku z pytlíku, nádhera plešatá odulá, je odporná, fakt jo. Vším.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.