Tajné příjmy režiséra Adamce: Statisíce měsíčně bokem! Víme za co! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Tajné příjmy režiséra Adamce: Statisíce měsíčně bokem! Víme za co!

Známý televizní režisér Jiří Adamec (64) si uměl vybrat povolání! Díky své práci si totiž mohl pořídit a luxusně zrekonstruovat hned tři domy na Hanspaulce, jedné z nejlepších a nejdražších pražských čtvrtí! A majetek teď režisérovi řady veleúspěšných seriálů včetně aktuálních Cest domů královsky vydělává. Nejmenší ze svých domů (čtyřpodlažní řadovku) teď kupříkladu nabídl k pronájmu za 109 000 korun měsíčně!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rentierskej
26. 09. 2012 16:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

wellnes.top
26. 09. 2012 08:40

Chápu,že novináři musí o něčem psát,jsou za to placeni.Píše se o věcech,nad kterými zůstává rozum stát,ale i o věcech a lidech,kteří mají opravdu kus práce a dřiny za sebou,prostě makají.Na následných diskuzích se projevují velmi různí lidé.Mnozí i přesto,že jsme zde na bulváru,píší zcela normálně,jako například zde rentierskej.Jsou zde však i tací,kteří svým projevem jen prezentují svou ubohost,zlobu,píší vulgár­ně,spr­ostě,­jejich záměrem je jen druhé napadat,urážet a ponižovat.Nelze se divit,že když takto vystupují a prezentují se,že v životě nic nedokáží.U lidí,co něco v životě dokaží,na těch ti nepřející vidí jen ten úspěch "tu třešničku na dortu",ale že každá mince má dvě strany,co vše proto musí člověk udělat,aby něčeho dosáhl a jak je to mnohdy těžká cesta,to už moc lidí nechce vidět.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.