Známý kuchař Jiří Babica (50) z »nováckého« pořadu Babicovy dobroty si nebere servítky a směje se svému největšímu rivalovi Zdeňku Pohlreichovi (54). Na hvězdu konkurenčního pořadu na TV Prima Ano, šéfe! vyplulo na povrch, že se zřejmě chlubí cizím peřím a recepty ve své knize o grilování měl okopírovat od jednoho ze slavných amerických kuchařů.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A co je špatnýho na tom, že Pohlreich udělá do češtiny kuchařku s kvalitními a osvědčenými recepty ze zahraničí? Babica za prvé není kuchař, takže to není žádný Pohlreichův konkurent, a za druhé je rozhodně lepší kopírovat kvalitní věci, než vymýšlet Babicoviny jako je avokádová palačinka s jitrnicí. Babico, jedna rada: Jdi s těma tvýma ho*nama do pr*ele, nikdo to nežere a celá republika se ti směje.
Naprosto souhlasím. Ono už toho o grilování bylo napsáno tolik, že vymyslet něco převratně nového nelze. Prostě něco pečete na otevřeném ohni. Tohle vlastně byl výcuc toho, co je dobré a co by v česku chutnalo. Ze se toho chytil Babica, který nikdy nic nevymyslel, je pro česko příznačné.
Obehraná písnička, jeden rozpálí, narve tam všechno co je ruce, prohodí, párkrát si klikne a druhej zkritizuje i vejce, který zrovna slepice vpyrdla a nadá jí do kruev zaípečenjch, ještě něco o vloech a predlích a jde se domů. Rada - jak psát vulgarismy : první a poslední písmenko musí být takové, jaké tam má být - zbytek zpřeházejte, mozek si to sám dá dohromady a v pohodě to přečte - a vy máte čisté svědomí, že jste nenapsali vulgární výraz. Tedy, ovšem je to jen pro Ty, kterým funguje mozek a nemají v hlavě nrasáno.