Nicol Lenertová přibrala a zaútočila na televizní moderátory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nicol Lenertová přibrala a zaútočila na televizní moderátory!

Nicol Lenertová čas nezastaví.
Nicol Lenertová čas nezastaví. (Foto pro Aha! – herminapress.cz, David Kundrát )

Bývalá moderátorka a jedna z mnoha přítelkyň hokejisty Jaromíra Jágra (41) Nicol Lenertová (37) se po dlouhé době ukázala ve společnosti. Kromě nabraných kil překvapila i poměrně drsnou kritikou kolegů - moderátorů!

Na nedávném plese Prahy 1 se toho stalo hodně – Dara Rolins vystoupila v podivném overalu, nová »misska« Franková se drsně pohádala se přítelem a v neposlední řadě se tam se svým přítelem ukázala i bývalá moderátorka Nicol Lenertová.

Dvojnásobná maminka Lenertová si nedokázala udržet postavu, kterou tenkrát uchvacovala i Jaromíra Jágra a přibraná kila neřeší. Na plese se ukázala s přítelem Jaroslavem Kalátem a utnula všechny spekulace o manželství. „Byť nejsme oficiálně manželé, jak se někde psalo, tak jsme rodina. Intenzivně se věnujeme dětem a sami slavíme desátý rok vztahu,“ svěřila se Lenertová stránkách iDnes.cz

Nicol dokáže překvapit poměrně drsnými názory – v pořadu Intim Night mudrovala, že ženy si za nevěrného partnera mohou, teď poměrně drsně zhodnotila i podmínky panující ve většině televizí, kdy jsou osvědčení moderátoři vyměňováni za mladší.

„Budu reálná, jsem na zemi a vím, že se každý obličej, a ženský zejména, rychle okouká. Nejen v manželském svazku, ale i v televizi. Osobně jsem ráda, že na obrazovky přicházejí mladší dívky a střídají ty starší. Neříkám to proto, že bych na to neměla, naopak jsem si na několika kamerovkách vyzkoušela svoji praxi a myslím, že jsem na tom lépe než před lety, ale lidi by se měli dívat na mladé a svěží tváře,“ myslí si.

Anketa



Přečtěte si
santusof
22. 9. 2019 • 09:08

je v čr ženská , kterou neoprcal Jágr?

fizi
22. 4. 2014 • 15:43

HM,tak to mi teda fakt ujelo,sorry,všem se omlouvám.

zadnice
22. 4. 2014 • 10:31

Nicol je stále hezká žena a jako moderátorka se líbila.

jen123
22. 4. 2014 • 09:55

Ty taky slyntáš mesmisly!!!

fizi
22. 4. 2014 • 08:58

Nevím,jak Lenertová mluví dnes,jestli už ji to někdo naučil.S hrůzou,že by se mohla vrátit,vzpomínám,jak neřekla jednu souvislou větu,jak šišlala sykavky,při slyntání se srkáním vtahovala sliny zpět-proboha jen to už nikdy nééééé!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.