Překvapení v kauze Kramný: Nečekaný SVĚDEK VRAŽDY?! Ve vedlejším pokoji prý spal český policista! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapení v kauze Kramný: Nečekaný SVĚDEK VRAŽDY?! Ve vedlejším pokoji prý spal český policista!

Petr Kramný prý chtěl o smrti své manželky a dcery sepsat knihu.
Petr Kramný prý chtěl o smrti své manželky a dcery sepsat knihu. (Aha! - Martin Hurda)

Policie má zřejmě v rukávu nečekané eso! Petra Kramný (35) obviněného z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) může potopit tajemný policista Tomáš K.! Ten prý spal osudnou noc v egyptském hotelu v apartmá sousedícím s pokojem smrti!

Alespoň to tvrdí egyptský právník Keroles Ezzat Bashier, který se o případ zajímá a podle svých slov má přístup do egyptského vyšetřovacího spisu. „Domnívám se, že na některé otázky by mohl dát odpověď host z vedlejšího pokoje – český policista Tomáš K. na dovolené,“ prozradil.

Čeští kriminalisté tvrdí, že Petr K. vraždil elektřinou. A právě Tomáš K. by mohl potvrdit, jestli byly v hotelu v den smrti Moniky a Klárky problémy s proudem.
Je to snad důvod, proč jsou vyšetřovatelé ohledně obvinění Petra K. tolik sebejistí? A i proto soud odmítl stížnost Petra Kramného na vazbu a z cely ho na svobodu nepustil?

Obhájce Petra K. je tvrzením o možném činu jeho klienta překvapený. „Já tady o žádném takovém svědkovi nevím,“ divil se advokát ex offo Jaromír Richter. On sám chce obhajobu právě na svědcích založit. „Budou probíhat výslechy dalších lidí, budeme hledat nové důkazy,“ odkryl částečně karty. Podle něho se obvinění zakládá pouze na výpovědích lidí nepřátelských Petrovi K. „Bude to ještě nadlouho,“ odtušil však právník.

Vazbu neopustí

Krajský soud v Ostravě včera po týdnu a půl oficiálně potvrdil informaci Aha!, že Petru K. zamítl stížnost na vzetí do vazby. Prý stále hrozí jeho útěk a ovlivňování svědků.



Autor:  et

Přečtěte si
xsedmikraska
9. 10. 2014 • 08:01

abvydavatelstvi - i zbabělec dokáže zabíjet! V afektu a nebo ze strachu. Pokud je Kramný zadržován, je k tomu určitě důvod. Vyšetřování stále probíhá a tak není důvod podávat veškeré přesné údaje do tisku. Důkazy se shromažďují a dávají dohromady od samého počátku. Chování Kramného, jeho projev a zdůvodňování jsou pro mne osobně hodně podezřelé a nevěřím jeho nevině. Navíc jeho určitá tvrzení dostávají trhlinu. Například zpočátku se snažil všechny přesvědčit, jak moc se milovali. Že vše bylo čisté a růžové. Milující muž, který tragicky, nečekaně ztratí ženu a dítě se zhroutí. Kramný naopak. Vynakládal jen úsilí, aby všem zdůvodnil jak je nevinný a aby ho z Egyptu odvezli domů a to i přesto, že těla ještě byla tam. Milující člověk by chtěl být blízko těch, které miloval, ač již nežijí. Neřešil by sebe!! Když děvčatům bylo zle. Byl s nimi celý den a mohl tedy zavolat lékařskou pomoc! Nikomu neohlásil, že mají problémy a opět řešil jen to, že jemu bylo špatně nejvíce. Mohla bych pokračovat dál, proč podle mne tento člověk není žádná oběť!

zaj-po
31. 3. 2014 • 15:41

Co to píšeš???A jak to uvažuješ---jsi vůbec člověk???A nebo zase nějaký nevydařený parchant???Jestli mu byla nevěrná ,tak to se ani nedivím,,,takový nagelovaný psychouš nemůže žádnou ženu nadchnout.A že si ho vzala???---Protože s ním měla nádhernou holčičku,kterou ten SYČÁK také zabil.A PROČ??? Spravedlnost existuje,to si piš a ta ho dostane.A Tebe také jestli nezačneš uvažovat jako morální člověk.,,,Jana,,,

akko
29. 3. 2014 • 20:39

Fakt mooooooc zajimave...Tak dlouho nemuzou nic kloudneho tvrdit a najednou je tady policajt a najednou je vsechno jasne...tak jsem opravdu zvedavy,jak to dopadne...moooooc zvedavy...myslim si ale,ze v dnesni dobe je kriminalistika v takovem stadiu,ze by bylo mozne dokazat snad i to,ze nemel v kine zavazane tkanicky u bot...tak co se vlastne deje?...

opportunity
29. 3. 2014 • 15:58

On? Spíš ona, ne?

darina1
28. 3. 2014 • 17:53

Jo ten udajnej polda tam asi spal s něma,jo vypadl proud snad v celím hotelu.to je zase blábol a nhodou tam najdou ufo. pí..vina,at tam zhnihe šmewjd

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.