Doživotní vězeň Kajínek má milenku: Sex přes mříže?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doživotní vězeň Kajínek má milenku: Sex přes mříže?!

Jiří Kajínek a jeho neznámá přítelkyně.
Jiří Kajínek a jeho neznámá přítelkyně. (ara, koláž Ahaonline.cz )

Nejslavnější na doživotí odsouzený český vězeň Jiří Kajínek (53) vídá slunce už 20 let jen přes zamřížované okno či z dvorku věznice, přesto se těší z lásky.

Poprvé o blízkém vztahu s dvojnásobným vrahem promluvila jeho přítelkyně, blonďatá modrooká sexy psycholožka a doktorka filozofie. Prý se seznámili ještě před tím, než byl Kajínek odsouzen na doživotí. Hlavní kontakt milenci udržují prostřednictvím telefonu.

„Mohl mi jednou denně telefonovat, tedy jen v pracovní dny, deset minut. Ale bylo to komplikované, nespouštěla jsem mobil z očí, abych nezmeškala jeho hovor. Všechno bylo nahráváno, což není příjemný pocit. Ale lepší než nic,“ řekla časopisu Týden. Návštěvy Kajínka mívaly i nepříjmenou předehru. „Když byl Jiří ve Valdicích, byly osobní prohlídky nepříjemné. Jednou jsem byla požádána i o zvednutí sukně. Bylo to velice ponižující,“ vzpomíná.



Takhle randí
*Do konce loňského roku se mohli vídat každých 14 dní. Od letoška je vězeňský řád mnohem přísnější, a tak prožívají společné chvíle jen jednou za měsíc.
*Letmé doteky přes mříže.
*Polibky, intimní doteky, natož sex, nepřicházejí do úvahy. Jako doživotně odsouzený nemá Kajínek možnost přijmout návštěvu v místnosti bez kontroly.

Zná vraha
Ludmila věří, že Kajínek nevraždil a tvrdí, že ví, kdo je vrah. „S advokátem jsme si dělali vlastní rekonstrukci, jak to probíhalo v borských serpentinách. Kromě toho, že mu věříme, tak i víme, že to muselo být jinak, než je v rozsudku,“ tvrdí Kajínkova láska. Jméno vraha ale neřekla. Přesto doufá, že jedou přijde na přetřes.

Napsal knihu
Za mřížemi Kajínek nezahálí, brzy mu vyjde kniha Můj život bez mříží. „V patnácti letech jsem nevěděl, co budu dělat. Ani si nevybavuju, jestli jsem chtěl bych být třeba kosmonautem, nebo popelářem. Nechtěl jsem být prezidentem, ale snad kovbojem, protože jsem četl všechny možné rodokapsy. Jenže kovbojové u nás neexistovali. A tak jsem se vlastně ani nemohl nechat zaměstnat,“ vzpomíná Kajínek. A skutečně toho moc nenapracoval. První problémy se zákonem pro majetkovou trestnou činnost měl už ve 13 letech, poprvé šel sedět za krádeže ve 21 letech.

Co udělal?
Jiří Kajínek byl doživotně odsouzen za dvoujnásobnou nájemnou vraždu a pokus o třetí. Ve vězení sedí už 20 let. V roce 2000 se proslavil útěkem z mírovské věznice, nejlépe střežené v Česku. O podmínečné propuštění může požádat v roce 2022.





Přečtěte si
Inka
30. 3. 2014 • 19:01

Špinavá justice, vše zkorumpované !!! Právní stát ?! H...

3151958
12. 2. 2014 • 10:31

souhlas 6010 a ostatní ,Kájínek byl zlodějíček ale určitě né vrah

6010
12. 2. 2014 • 09:24

Kájínkovo odsouzení na doživotní odsouzení nemůžeme pochopit.Každou chvíli jsou v televizi vrahové, kteří byli přesvědčivě za několikanásobné vraždy usvědčení (Kájínek ne) a doživotí nedostanou.A to zabili například rodinné příslušníky.To, co je Kájínkovi podsouváno, to byli grázlové jeden větší než druhý.Jak je to možné? Z toho úplně čiší, že si to prostě některá sorta lidí nepřeje,aby byl osvobozen.Z jakého důvodu asi?Je to do očí bijící.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.