Uniklo ze scénáře: Kdo zemře v Ordinaci? Podívejte se, co neukáže ani televize | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uniklo ze scénáře: Kdo zemře v Ordinaci? Podívejte se, co neukáže ani televize

Za pomstychtivý plán zaplatí psychopat Beneš životem.
Za pomstychtivý plán zaplatí psychopat Beneš životem. (Foto pro Aha! - TV Nova)

Už zítra večer zažije Ordinace v růžové zahradě další tragédii. Deníku Aha! se podařilo získat exkluzívní informace ze zákulisí včetně fotografií z vystřižené scény. Smrt v tratolišti krve si v Ordinaci v růžové zahradě najde největšího »hajzla« v Kamenici.

Hnán touhou po pomstě se psychopat Michal Beneš v podání manžela zpěvačky Báry Basikové (50) Petra Poláka (35) zaplete do vlastní pasti. Nepřeje si nic jiného, než smrt svého soka Lukáše Hejlíka (33) alias doktora Jáchyma Kaliny. Svůj šílený plán ale překvapivě odnese vlastní smrtí. „Zabije se v autě poté, co se neúspěšně pokusí přejet Kalinu. Namísto něho ale smete kočárek s malým Filípkem Gábiny Šímové a sám pak narazí do betonové zátarasy. A to se mu stane osudným,“ prozradil detaily akční scény v Ordinaci zdroj ze zákulisí.


A i když se v první chvíli zdá, že je to konec pro malého Filípka, nakonec se rakev chystá pro Beneše, který podlehne těžkému úrazu hlavy. „Natáčení jsem si užil. Když ale nade mnou zaklápěli víko, bylo to docela nepříjemné, ale dalo se to vydržet,“ vzpomíná na natáčení Petr Polák. Mrtvého a krví potřísněného Beneše v rakvi ale nakonec zblízka neuvidíte.
Nezapomenutelné vzpomínky si z této scény odnesl i Lukáš Hejlík. „Režisérka Jana Rezková to skvěle vymyslela a díky krátkým záběrům připravila akční scénu. Na tohle natáčení bylo naštěstí více času než obvykle, a tak jsme to mohli víc propracovat,“ tvrdí Hejlík jako zázrakem přeživší Kalina.

Z Ordinace zpět k taxíkům? Už nikdy!
Smrt psychopata Beneše v Ordinaci asi nikdo neopláče. A tak jediný, koho může takový konec štvát, je jeho představitel Petr Polák (35). Přišel tím totiž o bezva brigádu a hrozí, že se bude muset vrátit k taxikaření. „Taxikařil jsem v době, kdy jsem neměl moc práce, naštěstí pak ale přišly nabídky ze seriálu a filmu, takže teď se k tomu nevracím. V únoru bude premiéra Babovřesek 2, kde hraju týpka, který neustále hulí trávu, a ve výhledu mám další seriál,“ prozradil svoje další plány Polák. Dílčí radost z jeho odchodu z Ordinace má jistě i jeho manželka Bára Basiková. Ta se před časem nechala slyšet, že kvůli jeho angažmá v Ordinaci a jejím koncertům, se doma téměř nepotkávají.

5 zajímavostí o natáčení tragické scény
•    Tragická scéna se natáčela v reálném prostředí v pražské Hostivaři mezi rodinnými domky
•    Natáčení zabralo 4 hodiny, oproti standardnímu natáčení bylo dvakrát delší
•    Za kamerami stál dvacetičlenný štáb
•    Přítomní byli, skuteční záchranáři, pohřebáci i kaskadéři
•    Natáčelo se na šest kamer



Přečtěte si
ivoadler
15. 1. 2014 • 19:46

Snad se jednou dočkáme, že vymře celá Ordinace.

frannes
15. 1. 2014 • 16:16

Beneš je především nemocný člověk, jeho odchodu nikdo litovat nebude, mohl by si sebou vzít oba Švarce i když ne na věčnost, to by bylo moc, jednoho by pro podvody měli sesadit a zavřít (je tu podobnost v reálu, jistě náhodná), ten doktorský by se měl přesunout tam kde by nejméně škodil (léčení by to asi nebylo,mohl by dělat například dealera pro distributory léků , mohl by si aspoň chudák nahradit ztrátu za léčení malého synka bývalé družky).Jinak je vidět ,pro přílišnéi ohledy na práva občana a nedokonalému systému odhalování potenciálně nebezpečných psychopatických pacientů ,chodí mezi námi, jezdí auty) lidé kteří mohou kdykoliv, v závislosti na momentální psychice , někomu ublížit, zabít.Pomohla by trvalá izolace takových Benešů a jim podobných spojená s léčením a tam , kde léčení je neúčinné ,tak jako pojistka pro ochranu ostatních včetně členů rodin..Byla by nutná evidence rizikových osob přístupná psychiatrickým zařízením, policii.Mnohdy to začíná zvyšující se agresivitou , bezdůvodným napadáním , vynucováním si přízně, agresivní formou stalkingu ,až po hospitalizaci a nějakou formu léčení kdy abulatní léčení není všemocné, není stálá kontrola chování, může se propást doba kdy pacient je nebezpečný, hraje roli i inteligence pacienta umožňující mu oklamat lékaře,proto by detence mohla ochránit mnoho nevinných občanů .

lena40
15. 1. 2014 • 15:22

Největší "hajzl" v ordinaci je doktor Švarc, ale Zounar je zřejmě nesmrtelný . Navíc si myslím, že bez tohohle herce by se Ordinace obešla.

janyna
15. 1. 2014 • 11:12

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.