Diskař Imrich Bugár: Majetek za miliony! A jak jsou na tom ostatní ze StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Diskař Imrich Bugár: Majetek za miliony! A jak jsou na tom ostatní ze StarDance?

Diskař Imrich Bugár (58) vlastní vilu za miliony.
Diskař Imrich Bugár (58) vlastní vilu za miliony.  (Foto Aha! – Daniel Černovský, Petr Novotný, ara)

Někteří soutěžící StarDance se umějí pěkně otáčet nejen na parketu, ti schopnější se dokázali postarat i o dobré bydlo. Po úmorných trénincích se všichni tanečníci rádi vracejí do svých domovů, kde nabírají síly na další přímý přenos. Deník Aha! zmapoval, kdo z nich si žije na vysoké noze, a kdo naopak strádá.

Diskař Imrich Bugár (58)
Diváky favorizovaný bývalý sportovec s vizáží roztomilého medvěda Imrich Bugár si ve svém životě splnil dva sny – po 15 letech snažení se mu narodila dcera Olinka (18) a před sedmi lety koupil s manželkou dům v pražské Libuši. Kousek od lesa a se zahrádkou. Místo, které si vysnil. Realitní makléř tuto nemovitost ohodnotil na 6 500 000Kč!


Modelka Taťána Kuchařová (25)
Přestože většinu času tráví u milence Ondřeje Brzobohatého (30) nebo jinde ve světě, vlastní Taťána byt v té nejluxusnější a nejvyhledávanější vinohradské čtvrti v Praze. Jeden metr čtvereční tady vyjde i na 65 000 Kč. Díky modelingu si to ale kráska může dovolit.

Zajímavost: Na zvoncích se jména Kuchařová nedohledáte. Místo toho se zvonkem pyšní paní Brzobohatá. Jde ale pouze o shodu jmen, Táňa se zatím nevdala!
Zpěvák Matěj Ruppert (35)
Trvalé bydliště má nejzlobivější tanečník v bytě na pražském Smíchově, jehož měsíční nájem podle makléře činí okolo 22 000 Kč se zahrnutými poplatky. Jeho největším vlastnictvím je ale malebná chata s rozsáhlými pozemky v Kašperských Horách. Ta z Rupperta dělá milionáře! Za chatičku by zkasíroval 1 250 000 Kč.

Zpěvák Ondřej Brzobohatý (35)
Muzikant potřebuje být v centru dění, proto je jeho trvalé bydliště zapsané na pražské Národní třídě. On sám ale tvrdí, že koupil byt s obří terasou na Smíchově, což už katastr nezaznamenal. Spoustu času také tráví v říčanské vile u své matky, herečky Hany Gregorové. O čem se ale Brzobohatý nikdy nezmínil, je tajné místo, kam utíká, když se chce schovat před světem. Tím je chata v Dlouhé Vsi v Novém Městečku, tu makléř odhadl na 300 000 Kč.

Zajímavost: I když to vypadá, že v chatě dlouho nikdo nebyl, místní zřejmě nezapomínají a dávají čerstvé květiny na pomníček zesnulého herce Radoslava Brzobohatého (†79).

Herečka Anna Polívková (34)
Její slavný tatínek Bolek Polívka (64) prodělal spousty peněz a jeho věhlasná farma byla vydražena za pouhých 15 milionů. Smůlu na nemovitosti zdědila favoritka StarDance zřejmě po něm. Nepředpokládáme, že by Anička neměla kde složit hlavu, ale podle dostupných informací žádný domeček ani garsonku nevlastní.

Na nemovitosti tanečníků se podívejte do galerie! 



Autor:  kl

Přečtěte si
ivoadler
8. 12. 2013 • 11:19

Je to na hlavu. Ty majetky jim umožňují jen bydlet. Žádné peníze jim nepřináší. Pokud je nepronajímají. A to snad ne. Jinak takovýhle majetek má kdekdo. Pokud se životem jen tak neflákal. Bohatý jsou u mně lidi, kteří mají majetek, který je živí.

denia
8. 12. 2013 • 04:55

Diskuse mně potěšila,zdá se,že dlouhotrvající česká závistivost pomalu mizí.Samozřejmě,že si rozumný člověk pořídí rozumné bydlení.

mnpv
7. 12. 2013 • 19:36

Co je komu po tom? Hloupý článek pro hloupé lidi.

verajc
7. 12. 2013 • 14:53

na vše si vydělali poctivou prací.Jste ubožáci když sledujete jak kdo bydlí.V každé vesnici najdete domečky podobné a ještě lepší.

andrea68
7. 12. 2013 • 14:41

Který génius připravoval fotogalerii a při tom u všech snímků Taťány Kuchařové ji překřtil na Kateřinu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.