Nahá Barbora Špotáková 
na fotografii 
Jana Saudka: Lituju toho... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nahá Barbora Špotáková 
na fotografii 
Jana Saudka: Lituju toho...

Syn Janek se narodil letos 24. května, ještě sosá mateřské mléko, ale už »zařídil« tuhle fotku s maminkou Bárou Špotákovou. Bez něj by do toho oštěpařka prý nešla.
Syn Janek se narodil letos 24. května, ještě sosá mateřské mléko, ale už »zařídil« tuhle fotku s maminkou Bárou Špotákovou. Bez něj by do toho oštěpařka prý nešla. (Foto Dukla)

S Janem Saudkem fotila už popáté. I proto dokázala oštěpařská královna Barbora Špotáková (32) odhodit šaty i stud a vyfotit se jen se synem Jankem. „Postupně jsem se k něčemu takovému osmělila,“ říká.

Jak focení probíhalo a jak vás Mistr přesvědčil?
„Bylo to velmi krátké, jako vždy. Hned jsem dostala pět dárků pro Janka, čímž si mě koupil, a já udělala všechno, co se po mně chtělo. Navíc tam byla tma, což mi pomohlo.“

Viděla jste hned výsledek?
„Ani jsem se pořádně nepodívala. Jen jsem chtěla, aby nebylo nic vidět, což mi Jan slíbil.“

Je vidět, že vám až teď dochází, že jste se veřejně svlékla...
„Přesně tak. Ono mi to opravdu moc nedocházelo, když jsem tam byla.“

Šla byste do toho i bez Janka?
„Myslím, že ne. Bylo jasný, že miminko bude svlečený, a jelikož je teď ten vztah tak úzký – já stále kojím –, tak bylo přirozený ho k sobě přivinout. Já se vlastně nikdy nechtěla fotit bez oděvu.“

Nelitujete teď toho?
„Trošku jo. Jsem poslední dobou taková plachá. A teď takový magnet na lidi. Je to pěkný, jsem moc spokojená, ale tohle je druhá stránka věci, se kterou se budu muset poprat. Že budu někde v obchodě a na záchodě.“

Co na fotografii říká váš partner?
„Lukáš byl přímo u focení. On je v tomhle hodně konzervativní, ten to bral možná ještě hůř než já. Napsal mi, že je moc pěkná, ale trošku to bude taky skousávat, že budu viset někomu v kanceláři.“

Bylo to poprvé a naposledy?
„Já myslím, že jo. Povedlo se to, takže bude dobré tím nejlepším skončit.“



Přečtěte si
fizi
18. 3. 2014 • 08:09

Oblečená Bára je sympatická ženská.Na fotce je to její hlava,nasazená na mužském těle. Myslím,že jí to dost uškodilo.Pořád ale lepší,než Adéla Gondíková se zasunutým vibrátorem v rozšklebené mušli.Nechutné.

tenerife
2. 11. 2013 • 08:21

Máte naprostou pravdu,Bára je hezká ženská, která je i bez líčidel kočka, zatím co profi modelky nenalíčené jsou k nepoznání. Kolik basketbalistek a házenkářek by muselo ztratit,,glanz,, když se tak nechaly fotit.

babca1
1. 11. 2013 • 00:08

Naopak, Bára je pěkná ženská s pěknou figurou a moc jí to s malým Jankem sluší . Rozhodně se nemá za co stydět, protože fotka je decentní, a tak nevím proč by měla pro někoho ztratit "glanz"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.