Herečka Hanušová alias »Jaruš z Kouzelníka«: Amputovali jí nohu, zčernala jí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Hanušová alias »Jaruš z Kouzelníka«: Amputovali jí nohu, zčernala jí!

Jaroslava Hanušová
Jaroslava Hanušová (TV Prima)

Rozdávala smích, až lidem tekly slzy. Teď se v slzách sama utápí. Kvůli zanedbané cukrovce totiž přišla Jaroslava Hanušová o nohu, jak prozradil její herecký kolega Jiří Lábus (63). Právě s ním „Jaruš“ vytvořila v pořadu „Možná přijde i kouzelník“ scénky, které i po letech dokážou řádně proklepat bránice…

Zatímco Oldřich Kaiser (58) se za svou kolegyní vydal už v pondělí, Lábus plánuje návštěvu  ve vinohradské nemocnici na dnešek. „Snad už na tom bude líp,“ doufá Jiří, kterého mizerný osud kamarádky hodně sebral. Hanušovou odvezli do nemocnice s ucpanou stehenní tepnou na poslední chvíli. Nohu už měla celou černou. Kvůli poškozenému krevnímu řečišti už nebylo jiné cesty – aby herečku zachránili, museli přistoupit k amputaci.

„Nebylo zbytí, noha musela jít pryč,“ řekl Blesku Lábus.
Herečku už údajně přeložili z JIPky na koronární jednotku, kde údajně pracuje i její dcera. Podle všeho by tedy o ni mělo být dobře postaráno. Hanušová o nohu přišla částečně i svou vinou. Zanedbala cukrovku, pila alkohol a jedla všechno, co jí lékaři zakázali. A pak… Nedokázala si odpustit cigarety.

V osobním životě to herečka také neměla lehké. Její manžel a režisér Jaroslav Hanuš ji po několikaletém manželství opustil, což ji zlomilo. Útěchu hledala na dně skleničky, alkoholu zcela propadla a skončila bez peněz. To, že nemá ani co na jídlo se ukázalo loni i ve VIP Prostřeno!, které vzala kvůli pěknému honoráři. Hostům podávala chleba, brambory a její oblíbený rum. „Na víc nemám, beru minimální důchod,“ vysvětlila tehdy.

Podívejte se populární scénku s pořadu Možná přijde i kouzelník

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.