Dcera Freje a Galatíkové Kristýna: Oběť pokusu o vraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Freje a Galatíkové Kristýna: Oběť pokusu o vraždu!

Kristýna Frejová ve filmu Příběh kmotra.
Kristýna Frejová ve filmu Příběh kmotra. (Ateliér Vavfilm)

Jako devatenáctiletá byla brutálně přepadena a jen o vlásek unikla smrti! A teď si herečka Kristýna Frejová (41), dcera Ladislava Freje (71) a Věry Galatíkové (†69), musela tenhle hrůzný zážitek, který by nejraději vytěsnila z paměti, nejen připomenout, ale dokonce ho i znovu prožít!

Rána do zad, roubík a litry tvrdého alkoholu trychtýřem rovnou do krku a navrch ještě igelitový pytel přes hlavu. Tři muži v kožených bundách s ruským přízvukem neměli slitování! Když Kristýna natáčela scénu přepadení ve filmu Příběh kmotra, nehrála to. Vybavila si totiž velmi podobnou situaci, kterou sama prožila.„Ve svých 19 letech jsem se stala obětí pokusu o vraždu,“ prozradila herečka. I po dvaadvaceti letech je to pro ni takové trauma, že o něm nechce víc mluvit.


I když natáčení muselo být pro Kristýnu nadmíru bolestivé a psychicky náročné, nelituje. „Byla jsem nadšená ze scénáře, věděla jsem hned, že do toho chci jít. Je to trochu punková záležitost a já mám punk ráda,“ netají se herečka, která by o »zakázaném ovoci« mohla vyprávět dlouhé hodiny.
Jako hodně mladá svým slavným rodičům připravila nejednu horkou chvilku. Cizí jí nebyly ani drogy.
„V době studií na DAMU jsem nejenom hodně pila, ale vyzkoušela i kdejakou chemii,“ přiznala deníku Aha! už dříve herečka s tím, že tahle temná kapitola je už naštěstí dávno za ní. Dnes je úspěšnou herečkou a starostlivou maminkou dcery Ráchel (7).



Přečtěte si
jete
14. 10. 2013 • 16:52

..slyšte,slyšte,je to definitivní.fortin je hovado 1třídy.Omlouvám se hovádku .Ke každému článku píše zhovadilosti ukrutné.Prostě všude byla všechno zná,je zlá,závistivá,každého znectí.Prostě musím to napsat.Jinak nic neumí,mozek to nemá,jen roztáhne nohy,aby jí někdo při silném zatmění udělal děti a od té doby sedí jen u PC zvrací a zvrací. Bože chudáci děti....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.