Tohle se Batulkové nebude líbit: Prasklo, že svedla manžela své kamarádky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle se Batulkové nebude líbit: Prasklo, že svedla manžela své kamarádky!

Dana Batulková
Dana Batulková (Aha! – Daniel Černovský)

Tak to je tedy gól! Celá léta se řeší podraz Lindy Rybové (37) na Danu Batulkovou (55), které měla přebrat manžela Davida Prachaře (54). Jenže teď se ukázalo, že Rybová vlastně udělala to samé, co o něco dříve Batulková, která rovněž své kamarádce svedla partnera.

Podle nového svědectví, které vypátral deník Blesk, to byla Batulková, kdo první opustil rodinu. Odešla totiž s režisérem Janko Uhrinem, který byl manželem její kamarádky Lucie Bělohradské (58). A právě Batulková prý rozbila Uhrinovo manželství. Vztah pak ale vydržel jen necelá dvě léta. Poté boží mlýny pořádně zamlely a Uhrin dal Batulkové sbohem kvůli herečce Pavlíně Mourkové (48). To vše se podle deníku mělo odehrát dříve, než se David Prachař s Danou Batulkovou rozvedl.

Po nepovedeném románku se prý Batulková chtěla k Prachařovi vrátit, ale bylo pozdě. Během let, kdy si užívala s Uhrinem, se její manžel zamiloval do Lindy Rybové a Batulkovou, která se mermomocí chtěla vrátit do rodiny, zpátky nepřijal.



Autor:  ph

Přečtěte si
svatadala
17. 7. 2015 • 19:09

Batulková...ha, ha, ha...to dělala ukřivděnou, když jí Rybovka ukradla manžela a nakonec se ukáže, že je stejná špína. Jo, boží mlýny melou pomalu, ale jistě. To, že zmizí trvale do Thajska nikomu vážně vadit nebude a nebude nikomu ani chybět, bude od ní prostě pokoj, hvězda, tedy rádo-by hvězda.

honzina
28. 5. 2013 • 15:30

A o čem svědčí to, že nevěru a rozbití manželství zavinila, dle slov matky pana Prachaře, Batulková!!!!! To jsou taky kecy????

lillyli
28. 5. 2013 • 13:07

To jo...celosvětově Vzal si mladší klon své vlastní ženy. On ten Prachař asi taky moc nemyslí...asi nemá čím. Ale pro Rybku dobrý!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.