Gabriela Vránová (73): Dostala erotickou nabídku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Gabriela Vránová (73): Dostala erotickou nabídku!

Gabriela Vránová
Gabriela Vránová (Aha! – Daniel Černovský, Alexandr Malachovský, Profimedia.cz)

Herečka Gabriela Vránová je stále ve formě a neopouští divadelní jeviště, na němž strávila už několik desetiletí. Píle se jí vyplácí a nemá nouzi o ctitele, pro něž je ztělesněním tajných představ.

V minulosti Gabriela Vránová patřila k nejkrásnějším českým herečkám a ani dnes si nemůže na nedostatek zájmu stěžovat. „Naposledy mi napsal jeden pán: Usínám s vaší hubičkou. Chvilku jsem nevěděla, jak to myslí, ale pak mi došlo, že si pouští seriál Chalupáři, kde v jednom díle nacvičujeme divadelní hru a při té příležitosti dostanu spoustu hubiček od různých mužů,“ řekla herečka webu Prima Style.

Svou tvář, jejíž kouzlo není potřeba zdůrazňovat plastickými operacemi, Gabriela Vránová propůjčila charitativním projektům. „Jsem tváří několika nadací, podporuji třeba boj proti Parkinsonově nemoci nebo lidi, kteří jsou nevidomí. Snažím se pomáhat a také pořád hraji. Nejradši ale pracuji se svým synem,“ dodala matka Ondřeje Kepky, který se proslavil rolí Honzíka v Arabele.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.