Oldřich Vízner: Natrhl si sval a... Čeká šesté dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Oldřich Vízner: Natrhl si sval a... Čeká šesté dítě

Oldřich Vízner
Oldřich Vízner (Aha! – Dalibor Pucht, ČTK)

PRAHA – Poslední týdny loňského roku byly pro Oldřicha Víznera (59) pěkným nadělením! Populární herec, známý z filmů Léto s kovbojem či Saturnin, se totiž už pošesté stane otcem! Jeho přítelkyně, herečka Vendulka Křížová (33), s níž má už syna Alberta (4) a dceru Anežku (6), je totiž ve čtvrtém měsíci těhotenství!

A k tomu všemu si Vízner při zkouškách v divadle natrhl sval v noze! Nepříjemné zranění ho dokonce donutilo zrušit své silvestrovské představení v Divadle ABC ve hře Cizinec! „Cizinec musel být kvůli zranění pana Víznera zrušen. Má v něm náročnou roli, kterou by s natrženým svalem nezvládl,“ potvrdila deníku Aha! PR manažerka Městských divadel pražských Andrea Pergelová.

„Druhé silvestrovské představení s panem Víznerem U nás v Kocourkově se ale hrálo, není tak náročné, protože v něm většinou sedí,“ dodala Pergelová s tím, že až do zotavení Oldřicha Víznera se hra Cizinec hrát nebude. Vízner je otcem pěti dětí, kromě syna a dcery s Křížovou má ještě dvě dcery z dvacetiletého manželství s herečkou Janou Šulcovou, z dalšího vztahu má také dceru. „Prostě nedovedu říct ne,“ směje se tomu zasloužilý otec Vízner.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.