Dominika Mesarošová všechny překvapila: Úspěšně podniká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dominika Mesarošová všechny překvapila: Úspěšně podniká!

Své silikonové poprsí hrdě vystavuje.
Své silikonové poprsí hrdě vystavuje. (Roman Souček / Paparazzi)

Málokdo tomu věřil a dával silikonové krásce šance na úspěch, ale modelka Dominika Mesarošová (27) mnohé svým podnikatelským talentem překvapila! Playmate dokázala, že v blonďaté hlavičce nejsou jenom botičky a kabelky, ale také výkonná kalkulačka!

V minulém roce se pokoušela rozjet projekt pro všechny dívky dychtivé stát se modelkami! Ze stovek uchazeček vybrala dvanáctku a tyhle slečinky odletěly v doprovodu zkušené »harcovnice« do Egypta, kde se pilně učily, jak uspět v džungli zvané modelingový svět.

„Mám z toho ohromnou radost, že letos budeme pokračovat. Doufám, že to bude ještě větší úspěch než loni,“ jásala zdatná podnikatelka. „I kdyby se holky neprosadily jako modelky, tenhle týden je naučí, jak správně vystupovat a tím se jim zvýší i zdravé sebevědomí,“ řekla deníku Aha! vnadná kráska. Takže dámy, neváhejte a leťte k moři!




Přečtěte si
buban
24. 1. 2013 • 19:52

neprosadily jako modelky, tak se prosadi jako stetule-stejne jako "podnikatelka" Mesarosova.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.