Stropnický udeřil na Štěpánka: Jak jsi Zlatu sbalil?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Stropnický udeřil na Štěpánka: Jak jsi Zlatu sbalil?!

Stropnický se Štěpánka rovnou zeptal, jak se dali s Adamovskou dohromady.
Stropnický se Štěpánka rovnou zeptal, jak se dali s Adamovskou dohromady. (Koláž Ahaonline.cz)

Herec Petr Štěpánek (63) vůbec poprvé promluvil o vztahu s herečkou Zlatou Adamovskou (53). Vdovec, který na jaře pochoval manželku Vlastu Janečkovou (†77), ale mluvil velmi opatrně. Nicméně svými slovy jaksi naznačil, že jeho vztah se Zlatou trvá déle, než je známo.

Podváděl snad svoji ženu i ve chvíli, kdy churavěla? V roce 2010 se režisérka Janečková dokonce pokusila o sebevraždu. Hned poté ji nechal manžel umístit do psychiatrické léčebny a později do ústavu pro seniory.

Otázky novinářů na téma »vztah s Adamovskou« Štěpánek nechává zásadně bez odpovědi, ale včera neměl kam uhnout. Ke zdi byl přitlačen kolegou, hercem Martinem Stropnickým (55)!

„Zažili jsme podobný životní příběh: i Petr Štěpánek se ve zralém věku, podstatně zralejším, než je můj, spolčil s novou ženou, našel si partnerku a prožívá jakoby další jaro. Tak bych se ho rád zeptal, jestli vše probíhá bez poskrvnky? A možná i jak to se Zlatou Adamovskou celé vzniklo? Jestli v Ordinaci při nějakém vyšetření, nebo jestli to přišlo tak nějak shůry?“ zaútočil Stropnický zvědavě, když měl jako host ranní show »Pokondrů« na Frekvenci 1 položit otázku kolegovi ohlášenému na další den.

Štěpánek se i tentokrát snažil odpovědi vyhnout, přesto do éteru prohlásil: „No, kroužil okolo toho strašně moc, ale já mu můžu odpovědět velmi stručně: My se známe nejméně 20 let. A jestli je někdo velmi kvalitní kolega nebo kolegyně a dobře se vám s ním pracuje, to je ta nejkrásnější věc, která může bejt.“

Adamovské zkrátka znovu vysekl poklonu jen mezi řádky, jako by se dosud styděl za to, že s ní podváděl nebohou manželku Vlastu v době, kdy se ve zlém psychickém stavu nacházela v sanatoriu.

Nebo je nějaký důvod, proč Štěpánek a Adamovská o svém vztahu stále mlží, když spolu regulérně žijí?!



Přečtěte si
hejpockej
21. 8. 2016 • 16:54

Stepanek musi bejt divnej, kdyz se cely zivot zafixoval na starou babu, tohle by normalni chlap neudelal. A jeste ji prej byl verny, fakt divny, ze nemel potrebu na mladsi zeny.

hillaarkaa
5. 10. 2012 • 09:29

I to víš,jsi jím svítila u toho,viď

hillaarkaa
5. 10. 2012 • 09:28

Co by za to dal formanbuzzik,kdyby mu takto pozitívno a permanentně stál

hillaarkaa
5. 10. 2012 • 09:27

Už je to venku,ségra-a dokonce císařem Bála se nám,aby jí neměla jak galoši Tak jsem jí pozitívno poblahoželala

p.r.d.e.l..hillarka
4. 10. 2012 • 11:46

Jen se neboj ségra, Síma Krainovic právě informovala, že bude každou chvíli rodit, ale ještě nedala vědět, jestli jí dali klystýr To bude ještě pár informací než to vyklopí a hned je o čem škrábat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.