S tebou mě baví svět: Kačenka zmizela se sektou, z Pepína je boháč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

S tebou mě baví svět: Kačenka zmizela se sektou, z Pepína je boháč!

Jana Šulcová vzpomíná na komedii S tebou mě baví svět
Jana Šulcová vzpomíná na komedii S tebou mě baví svět (koláž Ahaonline.cz)

Herečka Jana Šulcová (65) neustále žije komedií S tebou mě baví svět. Nejenže stále bydlí v domě, v němž se před třiceti lety natáčelo a ve slavné blankytně modré kuchyni nyní vařila i ve VIP Prostřeno!, ale doposud se stýká i s filmovými dětmi!

„S Dášenkou, Bertíkem a Matýskem se vídáme pravidelně. Ale Pepíno se nás, nevím proč, straní. A Kačenka prý žije ve Francii v sektě,“ prozradila smutně Šulcová, která by svou filmovou dcerku ještě někdy ráda viděla.

„Setkávám se s dětskými představiteli z filmu pravidelně, ale »Kačenka« v posledních letech na srazy vůbec nechodí. Ani nevím, kam jí napsat. Vypátrat, kde žije, by bylo velmi složité,“ posteskla si Šulcová, podle které musí být celá situace velmi těžká i pro maminku Marty Buchtíkové, která jako šestiletá Kačenku ztvárnila. Ta prožívá asi to samé, jako když se pro život v sektě rozhodla dcera zesnulé herečky Mileny Dvorské (†71) Lucie (46).

O Cyrilu Křůpalovi (35), který hrál ve filmu blonďáčka Pepína ví mnohé, ale jaksi se jich straní. Pepíno vystudoval mezinárodní obchod, žije v Česku, je ženatý a má dvě děti. Momentálně pracuje jako šéf marketingové komunikace úvěrové společnosti Home Credit, která spadá do finanční skupiny PPF nejbohatšího Čecha Petra Kellnera.

A podle aktuální fotky, kterou nám firma poskytla, si je stále podobný…

Víte, že...

při konkurzech bylo vyzkoušeno téměř sedm tisíc dětí, z nichž pomocná režisérka Drahuše Králová předložila Marii Poledňákové čtyři sta a ta ukázala na šest vyvolených?

v bačkůrkách sprchovaná Dášenka (Zuzanka Gutheisová) během natáčení užívala antibiotika, a navíc si zlomila ruku!

malý Matýsek (Lukáš Pelánek) si z filmování nic nepamatoval, nebyly mu ani dva roky. Že hraje Matese právě on, se od maminky dozvěděl až jako sedmiletý.

na film přišlo do kin 2,5 milionu diváků.



Přečtěte si
misa.kakac...@...
28. 6. 2016 • 13:58

Tehle fotky se mi líbí ale nejkrásnější dítě je Matysek.

mnpv
22. 8. 2012 • 20:22

se musí hodně blbě stárnout. Neúspěšné šeredky jsou na tom líp, rozdíl není tak markantní.

jity
22. 8. 2012 • 17:57

Dnes je chudák spíše odstrašující případ kuřačky. Měly by se mladé ženy podívat, jak jednou budou vypadat, hádala bych ji 90.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.