Herec Jan Šťastný: Konec v Ordinaci! Kvůli rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herec Jan Šťastný: Konec v Ordinaci! Kvůli rakovině!

Jan Šťastný
Jan Šťastný (Aha! – Marek Pátek, Marek Hofman)

Novopečený tatínek Jan Šťastný dostal k pátečním 46. narozeninám nepěkný dárek! Scenáristům novácké Ordinace totiž už postava primáře Frynty přijde okoukaná, a tak se rozhodli jeho působení na televizních obrazovkách ukončit.

„Šťastného čeká začátkem roku poslední natáčení v Ordinaci. Honza z toho není nadšený, potřebuje totiž vydělávat na hypotéku a děťátko. A Ordinace byla hlavním zdrojem jeho příjmů…“ prozradil deníku Aha! zdroj ze seriálu.

Šťastného odchod bude mít co do činění s dějovou linkou, která byla rozehrána v aktuálních epizodách seriálu. Postava primáře Frynty bude bojovat s rakovinou, zatím však není jasno, jestli doopravdy zemře, nebo jen odejde do ústraní.

„Když si spočítáme, s jakým předstihem se seriál natáčí, vychází z toho, že Šťastný by se na obrazovce měl naposledy objevit na jaře, před každoroční letní pauzou,“ potvrdil informace deníku Aha! další z členů štábu, který si nepřál být jmenován. „Když mu to oznámili, byl z toho velmi špatný. Nechtěl odejít. Ale už déle mu bylo jasné, že nejde v seriálu zůstat napořád,“ dodává.

Šťastný do Ordinace nastoupil v zimě roku 2007, objevoval se v ní tedy téměř pět let. Jeho plat se pohyboval okolo deseti tisíc korun za natáčecí den. Postavy jeho důležitosti natáčejí zhruba osm dní v měsíci, z čehož plyne, že si herec v seriálu přivydělal zhruba osmdesát tisíc měsíčně. To je částka, která bude novomanželovi a čerstvému otci malého Ondru citelně chybět...



Přečtěte si
sibuna
8. 12. 2011 • 11:32

Přestal honit baby,začíná být zodpovědnej,tak se nehodí. Nahradí ho dalším dívkařem....

nenimozna69
7. 12. 2011 • 19:46

aby si si závistí nekáknul Znalče

nenimozna69
7. 12. 2011 • 19:45

ba ne, nevrátí, jak to psali v Aha a Blesku, tak to tak prostě bude

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.