Rokl & Kolomazníková: Rozchod po šesti letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Rokl & Kolomazníková: Rozchod po šesti letech!

Na křtu Klářina druhého sólového alba, který se konal 3. října ještě byli spolu.
Na křtu Klářina druhého sólového alba, který se konal 3. října ještě byli spolu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Klára Kolomazníková (27) se po šesti letech rozešla se svým přítelem, moderátorem a diskžokejem Patrikem Roklem (39). „Je to pravda, ale nechci to komentovat,“ přiznala deníku Aha! Klára, která se proslavila jako jedna čtvrtina dívčí skupiny Holki a před dvěma lety se vydala na sólovou dráhu.

„Někdy se lidé milují, ale nemůžou být spolu dál, protože se něco ve vztahu stane,“ rozpovídala se nakonec po chvíli Klára.

„Asi jsme měli na věci jiný názor, ale ani z mé ani z Patrikovy strany v tom není nikdo třetí,“ dodala Klára, která se synem slavného klavíristy Rudolfa Rokla nikdy nebydlela.

„Poslední dva tři měsíce nám to moc neklapalo, a proto jsme se domluvili, že budeme chvilku každý sám. Je to první krize, kterou za šest let, co jsme spolu, máme a snažíme se ji řešit. Odpoledne jedeme k Honzovi Cimickému, což je náš kamarád, a zkusíme to s ním vyřešit,“ přiznal včera dopoledne deníku Aha! Patrik Rokl.

Z odloučení, které iniciovala Klára je však velmi smutný. „Klára mi řekla, že čekala, že bude svatba, děti a že se bude něco dít. Prý má teď pocit, že se náš vztah nevyvíjí a stagnuje. Chtěla by už rodinný život. Přitom já chci taky miminko, ale měl jsem pocit, že je jí přednější kariéra a nechtěl jsem nic uspěchat. Vždyť točila své druhé sólové album a měla hodně práce,“ dodal Patrik s tím, že pořád ještě věří, že nakonec všechno dobře dopadne

26.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.