Tereza Brodská vzpomíná: Hanzlík mě terorizoval... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Tereza Brodská vzpomíná: Hanzlík mě terorizoval...

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Aha! Martin Hykl)

Nejen k stáru zažívá Tereza Brodská trápení kvůli mamince. Dnes ji tíží její zdraví, dřív jí nesedli někteří její partneři po rozvodu s Vlastimilem Brodským (†81).

„Rozvedli se, když mi bylo třináct, a maminka mě rovnou přesunula k macechovi, což byl její nový partner, jeden herec. On si nepřeje už být jmenován, tak mu říkám macech,“ svěřila se Brodská ve Všechnopárty Karlu Šípovi. Ten samozřejmě nelenil a jméno »macecha« práskl – byl to Jaromír Hanzlík (63)! A s ním se okatá kráska ihned ocitla na válečné stezce.

„Bylo to fáákt drsný! On se totiž rozhodl, že toho rozmazlenýho fracka převychová,“ řekla Tereza a k dobru dala pár neuvěřitelných historek: „Třeba si mě vzal na pohovor a řekl: Terezo, takhle to dál nejde, tady mi vyplníš jeden papír. A tam stálo: Já, Tereza Brodská, slibuji, že ode dneška budu zhasínat v koupelně, i když ji opustím jen na tři minuty. A podepsat. A za měsíc mi dal zase jiný lejstro...,“ líčila zkoprnělému Šípovi.



Přečtěte si
fizi
19. 2. 2018 • 08:40

pea.p-

fizi
19. 2. 2018 • 08:38

Kdyby se nechovala jako kr.áva,nikdo by ji neterorizoval.Všichni té chudince jen ubližují.Matce musí dělat služku? Je to snad poviností dcery a věc citu,ne?A že se vrací do Ulice-asi ji už nikde moc nechtějí,že? Když zahraje rozrušenou,brečící hysterku s klepajíci se bradou,ten její škleb se nedá vydržet.Moc se tedy,tak dobrým hercům,jací byli její rodiče,nevyvedla.Prostě ji nemusím-šklíbu.

janouch62
24. 2. 2013 • 18:40

..rádobyherečku krajně nesnáším.Je nudná bez šmrncu a ten její falešný úsměv...Měla pracovat někde na úřadě.Tam by se svojí mimikou určitě zapadla.

lukreciaborgia
18. 10. 2011 • 08:37

Hanzlík nemá školy,ale pochází z herecké rodiny.Když emigroval Pucholt do Anglie,tak jsme ho měli jako náhradu za Pucholta,který byl v té době světový a nejoblíbenější herec Miloše Formana.Jako náhrada zůstal dodnes.Líbí se mi na něm,že to ví,že to neskrývá a jednou v rádiu o tom mluvil.A Tereza nemá o čem mluvit,tak vytahuje historky,které omílá snad už po desáté.Jedině,že by vykládala,jak odloudila Herberta Slavíka od manželky-lékařky a dvou holčiček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.