Simona Stašová: Svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Simona Stašová: Svatba!

Slavnostní řeč měla Simona Stašová pečlivě připravenou.
Slavnostní řeč měla Simona Stašová pečlivě připravenou. (Aha! – Dan Černovský)

Herečka Simona Stašová (56) včera dopoledne sehrála nezvyklou roli – na zahradě obyvatel chráněného bydlení ve Slapech totiž oddávala Míšu Dlabalovou (34) a Ctibora Timorackého (39)!

Vzhledem k omezené způsobilosti k právním úkonům snoubenců sice neuzavřeli právoplatné manželství, ale i tak probíhalo všechno tak, jako na každé jiné svatbě. S plnou parádou! Předání prstýnků, svědkové, první manželský polibek, slavnostní přípitek či svatební hostina. Dokonce teď »novomanželé« mají společné příjmení!

Míša s Ctiborem už spolu bydlí rok. Teď svou lásku stvrdili skoro oficiálně. Vystrojení do krásných šatů, které dostali jako sponzorský dar, si svůj sňatek užívali, jako by vše bylo doopravdy. Oddávající Simona Stašová se svojí role zhostila na jedničku a celý obřad »odmluvila« jako profesionál.

Háček se vyskytl vlastně jediný – a to ještě před obřadem. Simona, stejně jako stovky víkendových turistů mířících ke Slapské přehradě, na dlouhých 45 minut uvízla za nehodou kamionu u Vraného nad Vltavou. Snoubenci a svatebčané tak na ni museli čekat a obřad začal se čtvrthodinovým zpožděním.

„Hlavně, že nakonec dorazila,“ hřálo Míšu s Ctiborem, jejichž svatba nakonec byla tak dojemná, že si poplakala i sama herečka!

Dojatá Stašová: Málem jsem to neustála!

Simono, měla jste jako oddávající trému?

„Bylo to poprvé a asi naposledy, co jsem někoho oddávala. Musím říct, že trému jsem měla strašnou! Snad větší než mám před premiérou! Vždyť to byl tak důležitý moment... Snažila jsem se snoubencům jejich velký den nepokazit.“

Jaké z toho teď máte pocity?

„Jsem dojatá a plná dojmů... (z očí jí opravdu tečou slzy) Prožívala jsem to tak intenzivně, že jsem se bála, že během obřadu začnu brečet. Ale ustála jsem to.“

Řeč jste si připravovala sama?

„Dostala jsem skutečnou řeč oddávajícího a ta se pak upravila tak, aby se sem hodila.“

Jak jste se k té roli vlastně dostala?

„Znám Míšu a Ctibora asi tři roky. Když mě o to požádali, neváhala jsem ani minutu. Vždyť oni mají právo být také šťastní! A věřte, že i když ta svatba není platná podle zákona, tak byla o to opravdovější a upřímnější.“



Přečtěte si
solochov
6. 6. 2011 • 22:32

..jen jestli nejsi právě ty chudáček, když nechápeš...

solochov
6. 6. 2011 • 22:31

Udělala pěkný skutek, jen aby zůstala jaká je a "nepomamila" se. Aby se z ní nestala chamtivá nenasytná vtěrka, která musí být u každé akce a v každém pořadu (jinak se urazí ). Zatím má úroveň a měla by si ji udržet, je skvělá herečka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.