Leoš Mareš: Koupil své ženě dům za 11 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Leoš Mareš: Koupil své ženě dům za 11 milionů!

Leoš Mareš a Tina
Leoš Mareš a Tina (TV Nova)

Monika Marešová (35) se bude stěhovat. Její manžel Leoš (35) jí koupil řadový domeček za 11 milionů korun.

„Je to pravda, ten dům zaplatil Leoš, ale je můj,“ přiznala deníku Aha! Monika, která má stěhování naplánované na září. Co ji vyhnalo z luxusního mezonetového bytu na Smíchově?

„Ten byt byl obrovský a krásný, ale klukům chyběla zahrádka, neměli si kde hrát, takže jsme si našli baráček v Jinonicích,“ dodala Marešová, jež se samozřejmě podílí i na dokončovacích úpravách.

„Nevybrala jsem si to místo k bydlení jen tak náhodou. Už teď tam mám čtyři kamarádky, které mají děti. Bydlí tam Kubíkův nejlepší kamarád ze školky,“ popisuje lokalitu Monika, které Leoš obstaral domeček na okraji Prahy. Jde o čtyřpokojový dům se zahradou.

„Ta má asi okolo sto metrů, to je jen tak odhadem. Vždyť já ještě nemám ani klíče. Ale už se moc těším, až se tam nastěhujeme,“ raduje se Monika, která momentálně odpočívá po operaci kolena. A co bude s luxusním bytem na Smíchově, za který Leoš měsíčně platí okolo 350 tisíc Kč? Ten je nyní na prodej.

Mareš ale včera řešil i jednu nepříjemnost. Po Ranní show ho včera v budově rádia navštívila policie, která mu doručila obálku s červeným pruhem. Ta se používá v občanském soudním řízení. „Ano, je to pravda, byli mi tu něco vyřídit. Víc vám ale neřeknu,“ podotkl Leoš Mareš.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.