Baroš zase pařil: Líbal brunetu! (Manželka je blond) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Baroš zase pařil: Líbal brunetu! (Manželka je blond)

Milane, tohle není manželka...
Milane, tohle není manželka... (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Snad aby nevyváděl ta svá věčná alotria jenom v Istanbulu, pustili ho šéfové klubu na dva dny do Prahy. Jen ať upustí páru doma...

Fotbalový reprezentant Milan Baroš (29), kanonýr Galatasaraye, využil opušťáku po svém. Jako vždycky si zaskočil na pár panáků a dal si tentokrát i pěkně šťavnatou flákotu masa.

Pražským ulicím už se stýskalo po milovaném flamendrovi. Pařič Milánek se tu dlouho neukázal a v metropoli začínala být nuda. Zaplaťpánbůh, že v pondělí přitáhl s rozveselenou partičkou do argentinského baru v centru.

„Dal si na žízeň pivo, pak několik skleniček červeného vína. Byl tu s manželkou a dalšími třemi lidmi,“ práskl Aha! jeden z návštěvníků restaurace. Všichni si pak dali pořádný steak. A těhotná paní Tereza, na které však ještě není požehnaný stav příliš znát, spořádala největší flák hovězího.

K tomu sklenku vína, což si ovšem jako nastávající maminka může dovolit zcela výjimečně. „Ostatní si dali do nosu. Baroš totiž začal objednávat panáky. Měli aspoň čtyři rundy a docela dobře se bavili,“ pověděl ještě muž, který seděl opodál celé společnosti.

Nechyběl samozřejmě ani dezert. Jindy bývá Bary živel, alkohol ho zkratuje a on pak vyvádí. Teď, ve společnosti manželky a další dívky, se jen roztomile motal jako medvídek. „Dokonce dal barové zpěvačce dvoutisícovku tuzéra.“ Než s

Terezou nasedli do taxíka, stihl se ještě dlouhým polibkem rozloučit s pohlednou brunetou. Proč to ale jeho choť nesla nelibě..? Vždyť kočka, která Milana pusinkovala, je jeho sestra Renata... A mladý muž, jenž se s Barym vřele loučil, její manžel.Bary, takhle bys měl pařit pokaždé. Tohle má úroveň...

Co to je za tričko?

Skoro to vypadá, že Milan Baroš nakupuje na pouti. Tričko s potiskem filmové hvězdy, to přece letělo už za socialismu. Johnny Deep v hereckých začátcích na jeho hrudi je ale hit. Dolce&Gabbana ho prodává bratru za dva a půl tisíce korun. Móda se vrací a tahle trička frčí pořád.



Přečtěte si
ever
4. 5. 2011 • 19:08

to jako Honza Hluboký? myslela jsem, že je Depp...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.