Simona Postlerová. Na večírku ukázala kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Simona Postlerová. Na večírku ukázala kalhotky!

Simona Postlerová ukazovala svým přátelům nové podvazky.
Simona Postlerová ukazovala svým přátelům nové podvazky.

PRAHA – „Teď vám ukážu své nové podvazky,“ sdělila svým kolegům rozjuchaná Simona Postlerová (42) na party po vyhlášení prestižních cen Thálie.

Kliknutím zvětšete„Teď vám ukážu své nové podvazky,“ sdělila svým kolegům rozjuchaná Simona Postlerová (42) na party po vyhlášení prestižních cen Thálie. A že svá slova myslí populární herečka vážně, se mohli všichni přítomní přesvědčit. Postlerová si totiž přímo na místě mezi rautovými stoly vyhrnula své černé šaty až k pasu a mimo podvazků ukázala šokovaným divákům i bílé kalhotky!

Na rautu v Anenském klášteře, kde teklo šampaňské proudem a stoly se prohýbaly pod nejrůznějšími dobrotami české kuchyně, se objevil i bývalý prezident Václav Havel. Přišel však jen na chvíli a bez doprovodu své manželky Dagmar. Na party vůbec nepřišel uzdravující se Boris Rösner, a tak celému večeru kraloval Lubomír Lipský (82). Legendární herec totiž získal cenu Thálie za celoživotní mistrovství a Národní divadlo, kde se ceny předávaly, mu vzdalo hold dlouhým potleskem vestoje. „Dnes se děkuje především sponzorům, ale já děkuji hlavně sám sobě, že jsem to spolu tak dlouho vydržel,“ podotkl ve své děkovné řeči vtipně Lipský.
Dlouhou dobu pobyl Jan Hrušínský s Evou Čížkovskou. Až podezřele se k sobě tulili. Že by se Evě, která je nyní proslulá svým románkem s Ivanem Vyskočilem, zachtělo ulovit nového »kamaráda«? Jan totiž přišel opět bez manželky Miluše Šplechtové a laškováním Evy se očividně bavil. Není přitom žádným tajemstvím, že manželství Hrušínského prochází dlouhodobou krizí.
Tereza Duchková pochválila Antonínu Procházkovi jeho vtipné moderování Thálií. „Taky mi to všechno vymyslela Míša Badinková,“ svěřil jí Procházka a jen tak mimochodem jí »juknul« za výstřih, aby »zkontroloval« její vnady. Simona Stašová odešla sice z předávání cen s prázdnou, ale na následném večírku na ni zklamání nebylo znát. Celou dobu se zdržovala po boku svého staršího syna Marka. Petr Kostka s manželkou Carmen Mayerovou pobyli jen chvíli a nechali si tak ujít velkolepý večírek, jenž skončil až nad ránem.

Ceny Thálie 2005

Činohra - ženy: Kateřina Holánová
Činohra - muži: Ivan Řezáč
Muzikál-opereta - ženy: Tereza Bebarová
Muzikál-opereta - muži: Tomáš Šulaj
Balet - ženy: Tereza Podařilová
Balet - muži: Jiří Kodym
Opera - ženy: Eva Urbanová
Opera - muži: Jurij Gorbunov
Pro mladého herce do 33 let: Evellyn Pacoláková
Celoživotní dílo v oboru činohra: Lubomír Lipský
Celoživotní dílo v oboru balet: Jiří Nermut
Celoživotní dílo v oboru opera: Jaroslav Horáček
Cena kolegia: Pavel Šmok


Autor: Jan BURIAN
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.