František Šimčík z Talentu prosí: Nevracejte mě kvůli děcáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

František Šimčík z Talentu prosí: Nevracejte mě kvůli děcáku!

František Šimčík je největším favoritem nedělního posledního semifi nále Talentu.
František Šimčík je největším favoritem nedělního posledního semifi nále Talentu. (TV Prima)

Dvanáctiletý objev soutěže Česko Slovensko má talent František Šimčík sice dostal divokou kartu a přes vyhazov ze soutěže bude již tuto neděli bojovat o postup do finále, přesto ale z nabídky neměl radost. „Já nevím, jestli tam chci. Lidi by si mysleli, že mě berou zpátky jen kvůli děcáku,“ přiznal tanečník zástupcům televize.

„Až když mu vysvětlili, že není jediný, kdo druhou šanci dostal, tak souhlasil,“ prozradil deníku Aha! ředitel dětského domova v Lipové u Šluknova Leoš Moravec. Ten malého umělce, jehož taneční kreace vyvolávají úžas, celý týden doprovází v Bratislavě na tréninky u choreografa. „Franta bude například balit dvacetiletou slečnu, bude to legrace,“ slibuje Moravec. Na nedělní Frantovo vystoupení se přijede podívat několik desítek fanoušků, z dětského domova ale jen kantoři a vychovatelé.

„Autobus od Primy jsem striktně odmítl. Děcka musejí do školy,“ tvrdí ředitel. Šimčík je největší hvězdou posledního semifinále, a proto stejně jako v případě operního zpěváka Mariána Zázrivého i jeho vystoupení bude až na závěr pořadu. „Chci si jen dobře zatancovat, nepočítám s tím, že postoupím,“ říká skromně sám Šimčík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.