Je Travolta na kluky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Je Travolta na kluky?

John Travolta
John Travolta (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Lamač srdcí několika generací žen John Travolta (52), který nejvíce zazářil ve filmovém hitu »Pomáda«, připravil svým fanynkám pořádný šok. Veřejnou šeptandu o jeho homosexualitě spustila nedávno uveřejněná fotografie na obálce časopisu National Enquirer, na níž se hollywoodský idol vášnivě líbá s neznámým mužem z Kanady a druhou rukou ho něžně objímá.

Ženatý otec dvou dětí se vášnivě líbal s neznámým Kanaďanem

Stalo se tak během cesty do Kanady, kde herec natáčí svůj nejnovější film – předělávku muzikálu Hairspray. Ztvárňuje v něm postavu muže, který se rád obléká do ženských šatů…

Travolta který je už patnáct let šťastně ženatý s herečkou Kelly Preston a je otcem dvou dětí: Jetta (14) a Elly Bleu (6). O jeho homosexualitě se začalo spekulovat už v roce 1991, kdy se přihlásil porno herec Paul Barresi, který tvrdil, že měl s hercem dvouletý intimní vztah. Když mu ale »domluvili« Travoltovi právníci, celou záležitost důrazně popřel. „Byl jsem prostě psychicky na dně.

Chtěl jsem, aby ten humbuk kolem mě ustal, ale později mě hrozně mrzelo, že jsem svůj vztah s Johnem popřel,“ říká nyní Barresi.

Zprávy o hercově homosexualitě se objevily i v článku bývalých členů scientologické církve, ke které patří i Travolta. Otevřeně v něm píší o tom, že se mezi členy této sekty opakovaně vtipkovalo o Travoltově promiskuitním homosexuálním chování.

3.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.