Miranda Kerr: Opět vystrčila svoje jedničky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Miranda Kerr: Opět vystrčila svoje jedničky!

Miranda Kerr a její jedničky.
Miranda Kerr a její jedničky.

Novopečená manželka herce Organda Blooma (33) Miranda Kerr (27) si se studem neláme hlavu ani po svatbě. Prsa ukazuje o sto šest, i když je otázka, jestli má co ukazovat.

..

A asi si to dobře uvědomuje, neboť jak prozradila při focení spodního prádla pro Victoria Seecret, cítit sebevědomě se může jen tehdy, má-li na sobě bavlněné kalhotky. Co se týká ale ňader, tak tak přesahujících velikost 1, ta má nejraději zcela odhalená. Jak jinak si vysvětlit, že snad není focení, kde by je neukázala.

Podle všeho to jejího manžílka Orlanda pěkně štve a vůbec se mu nelíbí, že celý svět vidí to, co by mělo být skryto jen pro něj. Pevně věří, že teď, když si ji vzal a Miranda otěhotněla, s focením odhalených fotek přestane. Pravděpodobně se ale jeho naděje ukáží jako plané. Právě v těhotenství a po porodu se modelce prsa zvětší o několik čísel a těžko věřit, že by si nechala ujít příležitost, kdy bude mít opravdu co ukazovat.

ČTĚTE TAKÉ:

Modelka Miranda Kerr - Je těhotná! Proto ta rychlá svatba...

Pirát se oženil: Herec Orlando Bloom si vzal modelku Mirandu Kerr!

VIDEO Topmodelka Miranda Kerr: Sebevědomí má v kalhotkách!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.