Olga Matušková - Pláč na Waldově hrobě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Olga Matušková - Pláč na Waldově hrobě!

Matušková před hrobem nejdříve poklekla a pak na něj položila květiny.
Matušková před hrobem nejdříve poklekla a pak na něj položila květiny.  (Aha! – Martin Hykl)

Olga Matušková (62) včera krátce po poledni navštívila společně s výtvarníkem Kristianem Kodetem hrob svého zesnulého manžela Waldemara Matušky (†76), aby poprvé spatřila definitivní podobu ve středu vztyčené náhrobní desky!

Okamžitě se jí do očí vedraly slzy dojetí, které ji před místem posledního odpočinku milovaného muže srazily doslova na kolena! „Všechno tady na mě padá,“ svěřila se deníku Aha! smutná Olga. „Bydlím v Kuta centru, kde jsme s Waldemarem bydleli pokaždé při návštěvě Čech, a když jsem tam ráno sama snídala, neudržela jsem pláč. Brečela jsem jako želva,“ povzdychla si vdova po slavném zpěvákovi, která již dnes večer vystoupí s K. T. O. bandem na oslavách Country rádia v Chuchli. Tady mají vzdát hold právě Waldemarovi. Slavnostní odhalení nového náhrobku z finské žuly z dílny Kristiana Kodeta proběhne v pátek, přesně rok po Matuškově pohřbu. Už včera se na něm ale začaly hromadit svíčky a květiny od fanoušků, pro které se hrob stal poutním místem. Účast prezidenta ČR Václava Klause je stále nejistá, kromě Matuškové však účast na ceremonii potvrdila zpěvačka Helena Vondráčková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.