Herec Petr Vágner: Zemřel mi člověk v náručí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Herec Petr Vágner: Zemřel mi člověk v náručí!

Petr Vágner
Petr Vágner (Aha! – Marek Pátek)

Herec Petr Vágner (32) alias záchranář Radim Novák z nejsledovanějšího seriálu současnosti Ordinace v růžové zahradě 2 má za sebou hrůzný zážitek. V náruči mu zemřel skutečný člověk! Na stavbě v centru Prahy se totiž Vágner společně s lékaři záchranné služby marně pokoušel oživit dělníka, kterého postihla mozková příhoda!

K výjezdu pražské záchranky se Vágner dostal v rámci akce televize Nova, která své herce z prostředí lékařského seriálu posílá i »do terénu«, aby získali zkušenosti. „Pan Vágner byl u dopravní nehody, epileptického záchvatu i u úmrtí. Ten den se toho dělo opravdu hodně a hodně si toho zažil,“ potvrdila deníku Aha! mluvčí záchranky Jiřina Ernestová.

„Od rána jsme jezdili k různým zásahům. To úmrtí bylo asi uprostřed dne, poté, co jsme ráno zasahovali u bouračky, takže jsem byl už dost otrlý,“ popisuje silný zážitek Vágner. „Stalo se to na stavbě v centru Prahy. Jeden dělník v patře tam dostal mozkovou příhodu. Když jsem běžel se záchranáři nahoru a pomáhal jim nést vybavení, slyšeli jsme shora křik. To bylo asi nejhorší, když jsem ještě nevěděl, jak to tam vypadá, v jakém stavu je ten člověk, co se děje. Asi hodinu jsme ho resuscitovali. Marně. Zemřel. Připraví vás na cokoliv, ale ne na smrt,“ řekl Vágner, jehož role záchranáře doslova pronásleduje: „Nedávno jsem na ulici pomáhal jedné paní a nabídl jí, že ji odvezu k doktorovi. A ona mi řekla, že doktor jsem přeci já!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.