Brad & Angelina: Rozchod roku nabírá na rychlosti! Pitt si koupil azyl.. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Brad & Angelina: Rozchod roku nabírá na rychlosti! Pitt si koupil azyl..

Brad Pitt
Brad Pitt (EPA, ara)

Kdysi tak romantická láska Brada Pitta (46) a Angeliny Jolie (34) se mění na nehezký rozchod bez ohledu na to, že se dvojice za pět let ani nestačila vzít. Brad si v kopcích nad Hollywoodem koupil za 20 milionů korun dávno vyhlédnutý dům a začal balit kufry.

Dům z roku 1920 má velkou halu, dvě ložnice, pokoj pro hosty, dvě koupelny, kamenný krb, obří bar a umělou jeskyni. Brad tak může žal z rozchodu tišit alkoholem nebo si hrát na poustevníka a meditovat v jeskyni. „Potřebuje místo, kde by ho nepronásledovaly vzpomínky na Angelinu. Chce být sám a přemýšlet o tom, co bude dál,“ říká hercův blízký přítel.

Brad dům koupil tajně už v polovině ledna, jen několik dní poté, co se s Angelinou rozešli. Neustálé výčitky, že se schází s bývalou ženou Jennifer Aniston (40), ho vyčerpaly. Poslední měsíce působil unaveným dojmem, bradu ozdobil směšnou kozí bradkou a útěchu hledal v alkoholu. Angelina na tom není o nic lépe. Místo lásky se trápí, nezdravě zhubla – dnes váží jen 48 kilogramů – a i ona často sáhne po sklence.

Anna Kowalski – bývalá pokojská newyorského hotelu Waldorf Astoria, která před několika dny prozradila, že Angelina měla v létě během natáčení filmu Salt poměr s jazykovým lektorem – viděla, že si slavný pár nemá co říct. „Jednou přijeli oba, ale vlastně jakoby každý zvlášť. Angelina seděla večer sama na pokoji a zamyšleně upíjela ze sklenky červeného vína. Brad byl také sám, dole v hale popíjel pivo a posílal textovky,“ vzpomíná Anna Kowalski.

Zatímco Bradovi stěhování moc času nezabere, Angelina se i s šesti dětmi musí přesunout za oceán. V jihofrancouzském zámku Miraval bude mít absolutní soukromí. Navíc je odtud jen kousek do Prahy a italských Benátek, kde bude v únoru natáčet první scény svého nového filmu. Špionážní drama The Tourist bude uvedeno do kin v roce 2011. Bez Brada může navíc konečně uskutečnit svůj sen a adoptovat další dítě.

Kost a kůže. Nešťastná Angelina Jolie dnes váží jen 48 kilogramů.

Krb, u kterého teď bude Brad trávit večery. Tu s knihou, tu s lahví oblíbeného piva

V těchto zdech bude Brad rozjímat o budoucnosti.

Moderně přestavěný vchod už dávno nahradil ten původní z roku 1920.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.