Monika Marešová: Matýska si s Leošem užíváme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Monika Marešová: Matýska si s Leošem užíváme!

Leoš Mareš si v sobotu po třetí hodině přijel se synem pro svou ženu do porodnice v Motole. Nechyběla  »nezbytná« ochranka.
Leoš Mareš si v sobotu po třetí hodině přijel se synem pro svou ženu do porodnice v Motole. Nechyběla »nezbytná« ochranka. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Už je má doma! Moderátor Leoš Mareš (33) si v sobotu odpoledne vyzvedl v porodnici svou manželku Moniku (33) a i s malým Matýskem si je odvezl do luxusního bytu na Smíchově. Tam už nebylo po čtvrtečním bujarém večírku ani památky. Jak probíhala první noc, kdy se po porodu doma objevila i manželka Monika?

Už je má doma! Moderátor Leoš Mareš (33) si v sobotu odpoledne vyzvedl v porodnici svou manželku Moniku (33) a i s malým Matýskem si je odvezl do luxusního bytu na Smíchově. Tam už nebylo po čtvrtečním bujarém večírku ani památky. Jak probíhala první noc, kdy se po porodu doma objevila i manželka Monika?

Tentokrát vše proběhlo klidně, žádné hádky, potyčky ani divoké orgie ve vířivce. Šlo se totiž spát! Klidnou noc měla hlavně maminka Monika, matka tříletého Kubíčka a pětidenního Matěje. Klučík maminku totiž nechal v noci vyspat. Na rozdíl od staršího Jakuba je sotva narozený chlapeček opravdu velice klidný. „Matýsek je hodňoučké a zatím i spinkající miminko... Ale abych to nezakřikla, Kubík byl pravý opak Matýska! Tak se zatím raději moc neraduju,“ svěřila se exkluzivně deníku Aha! Monika Marešová, která se už z porodnice moc těšila domů. „Opravdu se teď cítím skvěle,“ dodala manželka Leoše, která po porodu vypadala úžasně.

A co na malého brášku říká Kubíček, po kterém se už mamince v porodnici velmi stýskalo? „Všichni si to užíváme... Kubík je ale z brášky nadšený, pořád by ho pusinkoval a mazlil se s ním,“ prozradila šťastná Monika Marešová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.