Paris Hilton - Další perly rozmazlené barbíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Paris Hilton - Další perly rozmazlené barbíny!

Paris Hilton svými hláškami spolehlivě baví svět...
Paris Hilton svými hláškami spolehlivě baví svět... (ČTK)

LOS ANGELES – Rozmazlená barbína Paris Hilton (28) opět zazářila. Popularita jí natolik stoupla do hlavy, že zahodila diář se slovy: „Proč bych se měla obtěžovat zapisováním věcí do diáře, když o sobě všechno najdu na internetu?“

Rozmazlená barbína Paris Hilton (28) opět zazářila. Popularita jí natolik stoupla do hlavy, že zahodila diář se slovy: „Proč bych se měla obtěžovat zapisováním věcí do diáře, když o sobě všechno najdu na internetu?“

Paris je přesvědčená, že je jednou z nejsledovanějších celebrit. Média prý přesně vědí, kterou párty kdy navštíví. „Stačí zadat své jméno do vyhledávače a hned vím všechno. To je jednodušší než listovat v diáři,“ chlubí se Paris. Blonďatá dědička hotelového impéria, která přiznala, že vydělává 319 milionů Kč ročně, prý také v životě neviděla svůj účet za telefon! Navíc prý má každé dva týdny nový, stále je ztrácí.

Bezstarostný život možná brzy skončí – Paris totiž nyní žalují tvůrci filmu »Trhni si!« (2006), v němž hraje hlavní roli. Údajně nezvládla propagaci snímku, kterou dostala na starost. Paris se však hájila slovy: „Jsem nejvytíženější člověk na světě! Udělala jsem, co jsem mohla.“ Na dotaz soudu, co má vlastně dělat výkonná producentka, odpověděla: „Přesně netuším – pomoci fajn lidem k roli?“ Tvůrci filmu požadují odškodné 154 milionů Kč. Před soudem by měla Paris stanout v červnu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.