Bývalá fanynka Langerové: Aneta měla dvě milenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bývalá fanynka Langerové: Aneta měla dvě milenky!

Anetě blond vlasy rozhodně slušely víc než její milence. Možná také proto, že si je nebarvila doma v koupelně.
Anetě blond vlasy rozhodně slušely víc než její milence. Možná také proto, že si je nebarvila doma v koupelně. (Aha! – David Kundrát, ara)

PRAHA – To, co celý národ již dlouho ví, se potvrdilo. Jedna z bývalých členek fanklubu zpěvačky Anety Langerové (22) Anna Stibůrková (22) nám prozradila: „Je pravda, že je Aneta na slečny. O jejím vztahu s ředitelkou hudebního vydavatelství Ivou Milerovou si šušká celý fanklub.“ Ba co víc! Aneta si prý začala i s jednou ze svých skalních fanynek.

To, co celý národ již dlouho ví, se potvrdilo. Jedna z bývalých členek fanklubu zpěvačky Anety Langerové (22) Anna Stibůrková (22) nám prozradila: „Je pravda, že je Aneta na slečny. O jejím vztahu s ředitelkou hudebního vydavatelství Ivou Milerovou si šušká celý fanklub.“ Ba co víc! Aneta si prý začala i s jednou ze svých skalních fanynek.

Nejúspěšnější účastnice pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar Aneta Langerová neuhlídala své největší tajemství. Kvůli půlročnímu vztahu s vlastní fanynkou se o její tolik utajované orientaci dozvěděl celý její fanklub. „Byla to velká aféra. Aneta sice stále chodila s Milerovou, ale scházela se s dvaadvacetiletou Kristýnou Ploučkovou. Já jsem tomu ze začátku nevěřila, ale když jsem to viděla na vlastní oči, nešlo nic zapírat,“ svěřila se deníku Aha! bývalá fanynka Langerové, která zpozorovala během půlročního vztahu na Anetině milence dost velké změny.

„Bylo to dost vtipný a zároveň trapný, ale ona se jako Aneta začala dokonce i oblékat. A když si Aneta ostříhala vlasy a odbarvila na blond, Kristýna musela taky,“ pokračuje ve svém vypravování Stibůrková, která ale letos v lednu z fanklubu dobrovolně odešla. „Ze sta lidi je tam tři čtvrtě holek a většina z nich jsou lesbičky. Tu atmosféru nešlo už vydržet. Hlavně Kristýna rozvrací vztahy, a dokonce mi rozvrátila vztah s jednou dívkou,“ postěžovala si na podmínky ve fanklubu Anetina bývalá fanynka, která taky dodnes nechápe vztah Anety s Milerovou.

„Stále se scházejí a rozcházejí. Dokonce se šuškalo, že i ona Anetu podvádí – a nedivila bych se. Ale kvůli tomu utrpělo Anetino druhé album, které bylo poznamenané jejich rozchody. Kvalita písní opravdu upadá,“ ukončila Stibůrková, která tak nejspíš přišla na důvod profesního pádu naší jednu dobu nejúspěšnější zpěvačky. A to milostný trojúhelník, který jí přerostl přes hlavu.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.