Ochotská v páru s Alanem Babickým, expřítelem Lucie Borhyové - Seznámil je Koranteng! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Ochotská v páru s Alanem Babickým, expřítelem Lucie Borhyové - Seznámil je Koranteng!

Lucii nahradila Ochotská nejdřív v Televizních novinách a teď i v posteli Babického.
Lucii nahradila Ochotská nejdřív v Televizních novinách a teď i v posteli Babického. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Michaela Ochotská (24) a Alan Babický (41) jsou milenci! Tak tahle zpráva musela šokovat nejen okolí a známé tohoto nového páru, ale především jejich bývalé partnery Lucii Borhyovou (31) a Tomáše Ujfalušiho (31).

No to je teda gól... Ona podváděla Ujfalušiho?!

Michaela Ochotská (24) a Alan Babický (41) jsou milenci! Tak tahle zpráva musela šokovat nejen okolí a známé tohoto nového páru, ale především jejich bývalé partnery Lucii Borhyovou (31) a Tomáše Ujfalušiho (31). Jak to tak vypadá, prsatá moderátorka už zřejmě laškovala s Babickým ve chvíli, kdy se ještě ofi ciálně prohlašovala za přítelkyni exkapitána české reprezentace. Na otázku, jak dlouho jsou s Alanem, totiž nechtěla odpovědět! Proč? Vyšla by snad najevo její nevěra? „Hm, je to... Vůbec bych to nejraději nekomentovala,“ svěřila se deníku Aha! Ochotská.

Michaelu Ochotskou společně s bývalým přítelem Lucie Borhyové Alanem Babickým nachytal minulý týden jeden společenský týdeník. A od té chvíle není potřeba zapírat ani tajit. Jak celý vztah vznikl? „Bylo to na doporučení Reye, chtěla jsem začít hrát golf a Alana jsem si vybrala jako trenéra,“ řekla nám včera Michaela, která se opravdu rozplývala jako čerstvě zamilovaná holubička.

Otázkou však zůstává, jestli je vztah s Babickým opravdu tak čerstvý. Přesně před měsícem se totiž Michaela chlubila svým kamarádkám v jednom pražském baru diamantovým prstenem, který vypadal jako zásnubní. A lze jen těžko uvěřit tomu, že Alan Babický několik dnů pro rozhodu Ochotské s Ujfalušim obdaroval svou novou lásku tak drahým a luxusním diamantem – proto se lze domnívat, že tenhle vztah trvá rozhodně déle.

Je tedy prstýnek skutečně darem od Babického? „Tak k tomu bych se opravdu raději nevyjadřovala,“ soukala ze sebe opatrně.

Kliknutím zvětšete
Jaké role hrají v jejich v milostné kauze...

Lucie Borhyová
S Alanem Babickým chodila 9 let, rozešli se poté, co v roce 2004 vyšlo na povrch, že se Lucie schází s Jaromírem Jágrem.

Rey Koranteng
Pracovní partner Lucie Borhyové. A krátce i Michaely Ochotské. Tu také s Babickým seznámil.

Tomáš Ujfaluši
Bývalý přítel Ochotské, rozešli se na jaře. Už v tu dobu ale Ochotská mohla mít vztah i s Babickým.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.