Ilona Csáková: Za láskou jezdím do Brna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ilona Csáková: Za láskou jezdím do Brna!

Ilona konečně našla spolehlivého partnera
Ilona konečně našla spolehlivého partnera

„Už jsme spolu několik měsíců a bezvadně nám to šlape. Jediný problém je vlastně v tom, že on bydlí a pracuje v Brně, a já jsem tady v Praze. Ale jezdím za ním, kdykoliv můžu,“ svěřila se Aha! Ilona Csáková (38).


Podle našich informací je Ilonin nový a zatím tajný partner podnikatel. Zpěvačka ale zatím odmítá prozradit, jestli se se svým tajným miláčkem chystá založit rodinu. „Myslím, že Ilona už se opravdu chystá zahnízdit, po předchozích životních zkušenostech to ale bude tutlat do poslední chvíle!“ řekl nám zdroj z jejího okolí.

Ilona právě teď objíždí republiku se show Sportovec roku. Kromě toho se chystá na roli v novém muzikálu Kladivo na čarodějnice.Ten má znovu otevřít Divadlo Milenium, které skončilo kvůli povodním. Nyní je má vzkřísit právě Kladivo na čarodějnice, které bude mít premiéru 30. dubna. Pro Ilonu, která je známá svou náklonností k okultismu, je to role jak ušitá.


16.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.