Ochotská se pomstila expříteli - Moc mluvil, zařídila jeho vyhazov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ochotská se pomstila expříteli - Moc mluvil, zařídila jeho vyhazov!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská  (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Nová hvězda »nováckých« Televizních novin Michaela Ochotská (24) se pomstila expříteli! Ten nám před časem vyzradil její nejtemnější minulost a teď kvůli tomu skončil na dlažbě!

Nedělnímu Aha! se totiž podařilo zjistit, že díky tomu, že Ochotská zatahala za nitky na správných místech, už nesmí Jan Holub (32), se kterým chodila Ochotská od svých sedmnácti let, pracovat na seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí! Tam přitom ještě donedávna působil jako kaskadér.

„Michaela Ochotská je rasistka a nesnáší černochy,“ je výrok na adresu Ochotské, který stál Jana Holuba post kaskadéra v seriálu Pojišťovna štěstí. „Ano, je to pravda. Šéf mi řekl, že se mnou už nepočítá,“ svěřil se Nedělnímu Aha! Holub, který by ale ani tak neodvolal jediné slovo z toho, co o Ochotské před časem svěřil právě nám.

„Já jsem s tím svého šéfa již předtím obeznámil, že něco takového chystám, a on mi akorát řekl, abych nelhal. Řekl jsem jen pravdu a za vším, co jsem zveřejnil, dodnes stojím. Jinak bych se styděl podívat se svému šéfovi, kterého si vážím, do očí,“ pokračuje Holub, který se tak stal podle svých slov první obětí v cestě Michaely Ochotské za vytouženou slávou a mocí. „Ona umí dobře manipulovat s lidmi. Stačí jí jen chvilka a každý jí zobe z ruky. Rozhodně to není hloupá blondýna, jak si může někdo myslet,“ dodal Holub, který se ale o práci bát nemusí. „Práce málo nemám, jen mě to zamrzelo,“ dodal Holub, který doufá, že až se situace uklidní, bude se moct v tichosti do seriálu opět vrátit.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

18.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.