Gott má nové DVD. Čeká Ivanka dvojčata? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Gott má nové DVD. Čeká Ivanka dvojčata?

Na křest DVD dorazil Gott s těhotnou Ivanou. Její velké bříško všechny šokovalo. Nečeká snad dvojčata?
Na křest DVD dorazil Gott s těhotnou Ivanou. Její velké bříško všechny šokovalo. Nečeká snad dvojčata? (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Ivana Gottová (33) se sice na křtu nového DVD svého manžela Karla (68) dlouho nezdržela, ale rozruchu způsobila až běda. Každý totiž spekuloval, zdali Ivanka nečeká dvojčata a jestli je s jejím těhotenstvím všechno v pořádku.

„Má tak veliké bříško, že to vypadá rovnou na dva přírůstky do rodiny,“ špitali si hosté v hotelu na pražské Kampě, kde se křest Gottova nového DVD »Zůstanu svůj« s hity z osmdesátých let konal. Brzký odchod paní Gottové zase u všech vyvolal obavy, jestli devátý měsíc není pro Ivanku náročný a vyčerpávající.

„Nejhorší by bylo, kdyby tam bylo obojí, holka i kluk,“ smál se přitom už před několika měsíci Mistr, který by asi jen stěží přežil další dva malé drobečky na Bertramce. „Nenechali jsme si zjistit pohlaví, nechceme to vědět. A všechno je, jak má být. Manželka, dítě i malá Charlottka se mají dobře,“ řekl Karel Gott, který se o soukromí dále zdráhal mluvit a raději všem prozrazoval, co nové DVD obsahuje za skvosty.

Na disku je totiž více než třicet slavných písniček včetně duetů jako Čau, lásko nebo Zvonky štěstí. „Bylo potřeba zhlédnout kilometry materiálu, všelijakých televizních záznamů, klipů, než se rozhodlo udělat tento sestřih,“ řekl Gott a tajně doufal, že si nikdo nevšimne, jak po sobě koukaly Ivanka s bývalou hospodyní Jaromírou Jandovou, kterou Mistr právě kvůli Ivaně po osmatřiceti letech propustil. A to i přesto, že byla nejen skvělou kuchařkou, ale částečně zastávala i roli chůvy malé Charlottky. Zpěvák o Jaromíře vždy mluvil v nejlepším světle, dokonce jí věnoval prostor v muzeu Gottland! Místo ní však nakonec začal po domluvě s Ivanou »zaměstnávat« její matku a mladou chůvu. Prý pro jejich malou dcerku bude nejlepší, když bude v rodinném kruhu.

Kmotry DVD byli Miro Žbirka, Peter Nagy a Dalibor Janda, kteří Mistra v osmdesátých letech porazili ve Zlatém slavíku, a Monika Absolonová, se kterou by si rád zazpíval duet. „Zatím jsme o něčem takovém nejednali, ale v budoucnu bych byl rád. Problém ale je, že u nás není nikdo, kdo by pro nás složil nějakou opravdu dobrou píseň,“ postěžoval si nestárnoucí Slavík.

Písně mu přitom nabízejí desítky skladatelů a textařů, ale žádná se mu dostatečně nezamlouvá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.