Mág David Copperfield: Svatba s českou modelkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Mág David Copperfield: Svatba s českou modelkou!

 (GQ)

LOS ANGELES – Světoznámý mág David Copperfield (51) má už druhé dítě s českou modelkou Marií Petličkovou (26) a chystají svatbu! „David je báječný otec,“ řekla česká kráska německému magazínu Bunte.

„Nevěřím, že by byl schopen ženě ublížit,“ brání ho před nařčením ze znásilnění, které proti němu nedávno vznesla 21letá Američanka... Marie slavného kouzelníka poznala před několika roky v Jižní Africe. Hned to zajiskřilo. Petličková pak před dvěma roky otěhotněla, ale i přesto si vzala svého tehdejšího přítele filmového producenta a karatistu Jana Fulína (35). Ten ale potom z testů DNA zjistil, že miminko není jeho a rozvedli se. Copperfield dítě uznal za své a Petličkové, která pak změnila maličkému Honzíkovi (1,5) jméno na Dylana, pořídil vilu u Las Vegas. Stýkali se dál a Marie zase otěhotněla. Teď už jsou čtyři – narodila se jim dcerka.


David Copperfield - ukázka z vystoupení

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.