Podvodník Lukáš Kohout: Takhle vypadá Ježíšek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Podvodník Lukáš Kohout: Takhle vypadá Ježíšek!

Podvodník Lukáš Kohout si naivně myslí, že se za svou mužnou chloubu nemá proč stydět.
Podvodník Lukáš Kohout si naivně myslí, že se za svou mužnou chloubu nemá proč stydět. (archiv Lukáše Kohouta)

PRAHA – Hochštapler Lukáš Kohout (24), který proslul podvody na české politiky a zavinil, že televize Prima dostala pokutu kvůli tomu, že vystoupil v jejím zábavném pořadu Nikdo není dokonalý, už neví, jak by na sebe víc upozornil. Před Vánoci se proto svlékl donaha a doufá, že okouzlí aspoň milion fanynek!

„Tuhle fotku ze sprchy jsem udělal speciálně pro čtenářky vašeho deníku. Vždyť jsou Vánoce, Ježíšek se narodil taky nahý, tak proč bych já nemohl ukazovat svůj kohoutek? Nemám se za co stydět. A i když jsem ženatý, doufám, že některou z dívek zaujmu trochu blíž,“ říká tajemně Kohout.

Během víkendu bude navíc na internetové televizi Stream.cz zpřístupněná reportáž, ve které je sice už ve spodním prádle, ale přesto věří, že lidi pobaví.

„Ukazuju, jak to chodí u mě doma. Hrozně rád třeba peru prádlo v záchodové míse,“ slibuje podívanou podvodníček, který se inspiroval hojně sledovaným videem »bavičova synka« Pavla Novotného na stejném webu, a proto ze sebe před štábem udělal snad největšího magora pod sluncem. „Při natáčení jsme se dost nasmáli. Myslím, že se video bude hodně líbit i divákům,“ sdělila deníku Aha! Karolína Vrbasová, reportérka televize a soutěžící z druhé řady »primácké« reality show VyVolení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.