Hanychová skrývala zadek, Ray se bavil s neznámou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hanychová skrývala zadek, Ray se bavil s neznámou!

Moderátor Ray Koranteng svoji milou společnici pozorně poslouchal.
Moderátor Ray Koranteng svoji milou společnici pozorně poslouchal.

PRAHA – Večírek v pražském klubu Duplex se nesl především ve znamení léta. Předváděly se plavky, které nenechaly nikoho chladným! Modelka Agáta Hanychová (20) si stydlivě zakrývala zadek.

Kliknutím zvětšeteVečírek v pražském klubu Duplex se nesl především ve znamení léta. Předváděly se plavky, které nenechaly nikoho chladným! Modelka Agáta Hanychová (20) si stydlivě zakrývala zadek velkou taškou a moderátor Televizních novin Ray Koranteng (31) si užíval romantiky nejen na vyhlídkové terase!

Korantengu, co je to za holku?
Ví o ní manželka?

Na čtvrteční párty do pražského klubu Duplex dorazil i moderátor »nováckých« Televizních novin Ray Koranteng (31). Společnost mu ovšem nedělala jeho manželka Monika, se kterou má desetiletou dceru Vanessu, ale neznámá sympatická dlouhovláska! Dlouhé zamilované pohledy do očí a milé úsměvy nevynechala dvojice po celý večer! „Nezlobte se, nebudu to komentovat. A nefoťte mě!“ opověděl nám nevrle Koranteng na dotaz, kdo je ona tajemná kráska po jeho boku. Od té chvíle si dvojice dávala velký pozor, aby je spolu nikdo nevyfotil. A po druhé hodině ranní spolu oba z večírku odešli... Rayi, ví o tom tvoje manželka?

Kliknutím zvětšeteNadcházející léto bylo vidět na každém kroku. O tom by mohl vyprávět moderátor Ray Koranteng, který své hormony neudržel na uzdě a celý večer okouzloval neznámou blondýnku. Ta si jeho přítomnosti náramně užívala a po celou dobu z něj nedokázala spustit oči. Kliknutím zvětšetePáreček se šel zchladit na terasu, kde je nezajímal výhled na Václavské náměstí, ale spíše to, že mohli být chvíli sami. To jim ale moc dlouho nevydrželo, protože se po chvíli spolu s ostatními známými vrhli do víru zábavy. Hosté v klubu si užívali krásných modelek a sexy letních modýlků na přehlídce Tommyho Hilfigera. Jaké pak bylo pro některé zklamání, když na molo vystoupila modelka Agáta Hanychová, která si během předvádění růžových plavek stydlivě zakrývala velkou taškou zadek! Rozhodně to ale nebylo proto, aby její přítel Sámer Issa nežárlil. O krásné ženy ale ten večer nebyla nouze! Nechyběla také modelka a spisovatelka Martina Kopřivová, která na místě pokřtila v pořadí již třetí knihu s názvem Brunův koktejl. Příjemné zpestření horké atmosféry předvedla funky kapela Nightwork, jejímiž členy jsou mimo jiné herec Jakub Prachař a muzikant František Soukup. Syn známého skladatele Ondřeje Soukupa předvedl pořádnou show! Jeho pohyby by mu snad záviděl i samotný Michael Jackson! Kapela se se všemi rozloučila povedeným remakem písně Včelka Mája.


Autor: Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Hana KALVACHOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.