Stašová (63): Simony přísný zákaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Stašová (63): Simony přísný zákaz!

Simonu Stašovou už uvidíte jen na prknech.
Simonu Stašovou už uvidíte jen na prknech. (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, Dana Kolářová, reprofoto ČT)

Simona Stašová, dcera legendární Jiřiny Bohdalové, patří mezi nejúspěšnější a nejznámější herečky české scény. Ve filmu už ji ale asi bohužel neuvidíte. Rozhodla se vystupovat pouze na prknech a také vydala zákaz.

Film je už prý zakonzervovaný, a když něco pokazí, nemůže to udělat jinak. Proto se Simona Stašová rozhodla pokračovat jen v divadelním angažmá a filmům dala sbohem. Dle Sedmičky film zkrátka nemá ráda a dokonce zakázala, aby její hry zaznamenaly kamery. Přísné! „Já svoje divadelní představení vůbec nedovolím točit. Až budu vědět, že už mně dochází dech a že to možná už příště nedám, až budu mít v hlavě zvoneček, že teď už je to skoro, natočím to. Do té doby se ale lidi musejí zvednout, oblíknout se a jít do divadla. Ne se na to podívat v televizi,“ řekla v rozhovoru pro Český rozhlas.

 Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
20. 5. 2018 • 19:27

Manýry Simony Stašové mne nezajímají, může si dávat zákazy jaké chce, lidem to nejspíše bude jedno . Vážím si herců a hereček, kteří jdou svojí cestou klidně a nemají potřebu dávat žádné zákazy . Nejsme v Hollywoodu .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.